Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Van egy lány, aki elég régóta bejön és tudja, hogy én hogyan is viszonyulok hozzá, de nagyon nem akar semmitsem, egy barátnőm volt eddig, elég szép volt, az, akivel meg összeszeretnék jönni eléggé leszarja a fejem..

Nyáron csak júliusban láttam, csak köszöntünk egymásnak aztán szevasz... :)

Szeptemberre sikerült letennem a jogosítványt, szüleimtől kaptam egy 5 éves 3-as osztályú BMW-t, szóval egy egész jó kocsit, amire felfigyelnek az emberek. ( Nem nagyzolásból van, márkaszeretetből:). )

Amikor ez a lány meglátta, hogy milyen kocsim van, rögtön elkezdett velem beszélgetni, irogat, suliban köszönget, kinn a suli elött a kocsi mellett állva hangosan rámköszön, gondolom fuvar kéne neki. Úgy tűnik, mintha most meg akarna tőlem valamit. Én szeretem, de most a kocsi miatt?! Ennyit számít egy nőnek?

Mit tegyek?... :/

Nem kötelező elhinni a kérdést, ha válaszolsz, nagyon szépen megköszönöm! : ) 17 és fél éves vagyok.

2012. szept. 7. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Add vissza, amit kaptál, flegmázz vele. Tudja csak meg, milyen amikor valaki köcsög..

kölcsönkenyér.

2012. szept. 7. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:

éb borotva gépet kaptam a szüleimtől....

örülj neki,hogy ilyen szerencséd van

2012. szept. 7. 21:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy ilyen szerencsém van, de elszomorító is egyben, ha pár ember csak ezért akar velem jóba lenni... :/
2012. szept. 7. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
S...jál rá, tipikus ribanc... nem kell az ilyennel foglalkozni... 10 év múlva majd észreveszi, hogy nem azért kellett volna valakihez odamennie, amiért most teszi meg.
2012. szept. 7. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez szomorú:( Az ilyen lánnyal nem kell kezdeni semmit,mert nem azért fog szeretni,aki vagy..hanem mert menő bmw-s csávóval járni..-.-
2012. szept. 7. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Lány létemre mondom, hogy ha ez valóban így van, egyáltalán nem normális. Én a helyedben mindenképpen megpróbálnék ellenállni neki, hiába szereted is akár; ha valaki csak a pénzedért, kocsidért figyel fel rád és akar veled lenni, az már korántsem egy ideális párkapcsolat kezdete. Sajnos elég sok ilyen lány van manapság, de talán előrébb kéne helyezni a belső szépséget, mert ha valaki szép, de egyébként meg egy nagy nulla és kétszínűség, akkor elméletben nem is kéne ilyesmin gondolkodni.

Persze akár az is lehet, hogy te értelmezted félre(?), és ez nem egészen így van, de nem sok esélyét látom. 16/L

2012. szept. 7. 21:45
 7/10 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Akkor kezdett el újra barátkozni velem, amikor meglátta a kocsim... :) Érdekes az osztálytársaim nem változtak meg, amint látták a kocsim, épp ugyan azok a pcsfejek maradtak, akiket eddig is ismertem:D<3 De ez a ribanc... Amint meglátta már jött beszélgetni... Eléggé lehetetlennek tartom, hogy csak úgy véletlen megváltozott a véleménye. Van még egy lány, akivel már régebb óta beszélek, tök jól elvagyunk, látta a kocsim és nem szállt el, ugyan olyan visszafogott maradt és elég szép lány... :) most akkor ez egy rbanc?:)

2012. szept. 7. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Na és? Nem tök mindegy hogy azért kapja be a p.öcsöd mert jóképű vagy, vagy pénzes, a végeredmény tök ugyanaz. A csajban semmi különleges nincs, a nők nagy része ilyen, szokj hozzá.
2012. szept. 7. 21:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagy igazság és nagyon nagy arc lehetsz! :) Köszi a választ! :D
2012. szept. 7. 21:59
 10/10 anonim válasza:

En azt ajanlom,hogy maradj a masik baratnodnel;)jobban jarsz,ha igaz amit irta,hogy nem erdekli a penzed meg a vagyonod,akkor ezekszerint tisztesseges

19/F

2012. szept. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!