Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetet akar mit csináljak?
Figyelt kérdés
nyáron megismerkedtem egy lánnyal , egyetlen egyszer találkoztunk, de szeretjük egymást. facebookon tartottuk eddig a kapcsolatot. most egy suliba kerűltünk. és azt mondta hogy szeret engem, de az első hónapot haggyuk, mer nem szeretné hogy leszólják őt emiatt hogy uj suliban , már az első hónapban jár valakivel! de ez most mit jelent? és leginkább attol félek hogy megtetszik neki valaki és én akkor már nem leszek neki ugy.. mit csináljak???bizhatok benne??2012. szept. 8. 19:25
1/8 Hanariko válasza:
Miért szólnák őt le? Kinek mi köze hozzá? Sztm itt vmi más van. Ne adj isten szégyell téged.
2/8 anonim válasza:
Átlagban egy lány azért kér szünetet, hogy legálisan dughasson. Szóval baszhatod szerintem.
3/8 anonim válasza:
huh, ez elég labilis helyzet, de remélem, minden rendben lesz! :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez kifogás, szerintem más fog tetszeni neki. Ha szeret akkor felvállal mások előtt.
5/8 Hanariko válasza:
"Átlagban egy lány azért kér szünetet, hogy legálisan dughasson"
Miért, egy pasi nem azért? o.O
6/8 anonim válasza:
Hanariko:
Nem feltétlen.. vannak a jobb fajták akik azért hogy átérezzék, hiányzik-e nekik a lány, és így tudják, van értelme.
7/8 A kérdező kommentje:
utolso kommentelő!
bennem is ez van..reméllem igazad van!
2012. szept. 9. 10:01
8/8 Hanariko válasza:
Hát szerintem ez hülyeség... mármint ez a szünet kérés. Ha valakit szeretsz, már abban a másodpercben hiányzik, ahogy elváltatok egymástól.... különben is, mit kell ezen elgondolkodni? Az már régen rossz hogyha ehhez külön időt kell kérni. (attól függetlenül hogy most normális típusú e a pasi, vagy sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!