Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hajlandóak lennétek a párotok kérésére szünetet tartani a kapcsolatotokban, ha kihangsúlyozza azt, hogy nem akar szakítani?
Ez a szünet dolog női találmány, a legális félrekefélés eszköze.
Tuti van egy harmadik a dologban.
A szünet nálam csak annyit jelent, hogy meg akar dugni valaki mást.
Szóval nemcsak hogy nem egyeznék bele a szünetbe, de ott helyben szakítanék is.
21/L
Ha ott már szünet van akkor vége .
Olyan nincs hülyeségnek tartom , most vagy együtt vagyunk vagy nem !
Nem. Szünet nem is létezik.
Ha szünetet akar akkor:
-unja veled a szexet, mással is akarja
-vége az egész kapcsolatnak, csak lassan akar végetvetni neki.
Vagyis mindenképp vége!:D
Ha egyedül akar maradni, mert kibebszott depis mert meghalt az anyja mondjuk, akkor sem szüneteltetnék, hanem hagynék neki egy kis magányt, nyugalmat, ha azt akar. :)
Miből gondoljátok, hogy valaki csak akkor akar szünetet, ha mással akar dugni vagy unja a szexet? Meg hogy ezt a nők találták ki?! Nő vagyok, másfél éve van barátom, anno ő kért szünetet, mert voltak némi hullámvölgyek, kicsit sokat vitatkoztunk, azt mondta ő ezt nem bírja neki szünet kell. Belementem, igaz, azt a napot végigsírtam, nagyon hiányzott, este megkeresett, és bocsánatot kért, hogy most tudja csak igazán mit jelentek neki, és nagyon hiányzom, sőt még el is sírta magát. Soha nem láttam még sírni, nem az az érzékeny pasi.
Nem kell egyből arra gondolni hogy félre akar kúrni -.- Kérdezd meg miért akar szünetet. Ahogy az egyik válaszoló írta, tényleg valamilyen szinten megerősíti a kapcsolatot, bár én a mai napig hülyeségnek tartom ezt a szünet dolgot, akkor sem értettem vele egyet és azt hittem szakítani akar. Megmondtam neki utána, hogy én ilyenbe többet nem megyek bele. Ha szünetet kér, én szakítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!