Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar velem találkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem találkozni a barátom?

Figyelt kérdés
7 hónapja járunk és még soha nem vesztünk össze semmin. Szerintem elég jól megvagyunk, szeretjük egymást és ő az első srác akivel komoly kapcsolatom van, és elvileg neki is én. De valamiért ha van egy kis szabadideje, mindig a barátaival találkozik inkább. Engem meg csak felhív h hiányzok meg szeret, de semmi több. És mindig ígéri h meglátogat (beteg vagyok), de sose jön el. Nem akarom neki szóvátenni, mert nem akarom azt hogy azért találkozzon velem többet, mert kihisztizem, hanem azért, mert ő akar velem találkozni. Viszont hiába próbálom vele éreztetni hogy szomorú vagyok miatta, soha nem esik le neki. Mit kéne csinálnom?
2012. júl. 12. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem sokat tudsz. Ez azt jelentheti hogy már nem lángol benne annyira a dolog.. :/

De talán ne keresd, hátha rájön hogy kellesz neki. Ne is vedd fel a telefont egy két napig. Utána szabad a pálya. Ha rákérdez mondd meg neki őszintén!

2012. júl. 12. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb leülni és megbeszélni!
2012. júl. 12. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg annyira szeretne mint ahogy mondja neked telefonban, akkor nem járna el a haverjaival. Ez van. :S Jobbat érdemelsz nála? Hány évesek vagytok?
2012. júl. 12. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
én 19, ő 20
2012. júl. 12. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
mióta tart ez?
2012. júl. 12. 22:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Már az elején sem találkoztunk sokat, mert mindketten dolgozunk, más időkben, és gyakran időhiány miatt nem jön össze. De most három hete egyeltalán nem is láttuk egymást (igaz előző héten ő nyaralt, most meg én beteg vagyok).. Tegnap este viszont ráért volna, mondta, hogy el kell még intéznie néhány dolgot, utána átjön. Végül mégis azzal hívott fel, hogy elszaladt vele az idő, inkább majd holnap találkozzunk.... és ez már hetek óta így megy
2012. júl. 13. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége ?
jún. 9. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!