Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boglárkaa90 kérdése:
A barátom miért nem akar találkozni velem?
Figyelt kérdés
Nem rég jöttünk újra össze és hétvégét együtt töltöttük.Nagyon sokszor mondta, hogy szeret. Erre mikor beszéltem vele ma mondta, hogy egész héten nem fog ráérni, mert megy strandra vagy pihen vagy épp mennek el a szüleivel. Szerintetek elhiggyem ezt?://2012. júl. 3. 14:46
1/8 okoska31 válasza:
ugye tudod, mit fogunk válaszolni?
melegített kapcsolat (fincsi töltött káposzta helyett), és egy teljes hétre lerázás....
áááá, nem gyanús....
2/8 A kérdező kommentje:
:// nagyon szarul esik:(
2012. júl. 3. 14:49
3/8 anonim válasza:
És strandolni, meg pihenni nem lehet együtt? Hát ez nagyon gáz ,legalább mondana vmi jó kifogást,hogy dolgozik vagy valami és nem ér rá,de ezek szerint van bőven szabadideje,csak az nem Veled akarja eltölteni...ennek is nem sok értelme van, már bocsi. =(
4/8 anonim válasza:
ha látni akarna, megoldaná, hidd el. Erősen gyanakodnék, hogy csak akkor kellek neki, ha éppen semmi mással nem tudja elütni az idejét...Meg kellene beszélni vele, hogy heti 2-3 alkalommal illene találkozni, különben ez nem is kapcsolat
5/8 A kérdező kommentje:
hát szerintem se:/
hetente mindig találkozunk kétszer.
de most nem hiszem el, hogy nem jó neki egyik nap se:(
2012. júl. 3. 14:55
7/8 A kérdező kommentje:
:(((
2012. júl. 3. 15:10
8/8 anonim válasza:
Ez az újraösszejövés sose tartozott a kedvelt témáim közé... Szerintem ami egyszer nem működött az másodszorra se fog. Gondolj bele veszel egy cipőt szétmegy egy hónap után aztán visszaviszed és cserét ajánlanak. Megvennéd még egyszer ugyanazt mert tetszik, pedig tudod hogy silány minőség? Hát nem tudom...
Amúgy meg ha szakítani akarna rád időt megtenné ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!