Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is furcsa, hogy a barátom nem akar velem találkozni ma?
szerintem nem olyan kreatív a csávó..nem lesz ilyen nagy meglepi...max ha átmész hozzá,rányitsz,míg egy másik lányt kuffant...na gyerekek,az lenne ám a NAGY MEGLEPETÉS...
viccet félretéve..hagyj neki teret,levegőt...MEGFULLAD..ne fujtsd meg...
biztos,hogy nem készül meglepetéssel.
Annyira rossz,mert én csak annyit szeretnék,hogy találkozzunk,nem kell nekem semmi ajándék.Tegnap felhívott,hogy a mai nap mégsem jó neki.Azt hiszem el kellene gondolkodnom a kapcsolatunk jövőjén....
mondd meg neki h ma akarsz vele feltétlenül talizni ha 5percre akkor iis.
és am miért vagy biztos abban h nem kapsz meglepit? :P
leheth csak jól megszervezte h ne is sejts róla semmit.
Az írásodból úgy érzem, hogy kb 16-18 év körül lehettek. A pasik (pláne ilyen korban) nem ismerik a női gondolkodást, és nekik, ha nem tetszik meg kell mondani. Valószínűleg fingja nincs arról, hogy neked problémád van a tali lemondásával. Nyisd ki a kicsi szád és hidd el jobb lesz a kapcsolat is. Nem gondolatolvasó, gondolom nem ez az első alkalom, hogy lemondta, ha nem tartjátok a valentin napot, akkor meg sem fordul a fejében, hogy neked ez gondot jelent.
De, lehet egyszerűbb szakítani egy ilyen dolog miatt, gondolom hulla szerelmes lehetsz.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!