Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tóth Ágo kérdése:

Szerintetek mennyire működhet jól egy párkapcsolat, ahol körülbelül 1-2 hetente tudunk találkozni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt, már elég rég óta, még csak most kezd bimbózni a kapcsolatunk, de nem tudom vajon lehet-e jövője... Mindig nagyon hiányzik, sokszor vagyok emiatt szomorú. De ha beszélünk, mindig jobb kedvem lesz...csak nem tudom meg lehet-e szokni a hiányát...
2012. febr. 4. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:

van akinek ez működik évekig...van akinek nem...

ez attól függ ki mennyire bírja szex nélkül!

2012. febr. 4. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a távolság problémákat szül.. a problémák pdig veszekedéseket.. én hetente 1 max 2 napot tudok a csajommal tölteni és bizony vannak viták face-en, mikor ki-ki a maga otthonában van! De mikor együtt vagyunk nagy a boldogság.. igazából azt kell eldöntened mit ér meg neked az a fiú vagy lány :)Én minden esetre a "tartsatok ki" válasz mellé állok :)
2012. febr. 4. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem működhet.
2012. febr. 4. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazából ezek működnek a legjobban
2012. febr. 4. 12:59
 5/6 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is, annyi különbséggel, hogy hétvégén már nem is tudunk találkozni, esetleg hétköznap délután egy órára. Iszonyatosan hiányzik és mindkettőnknek elég rossz ez a helyzet. Nálunk pl. nincsenek túl jó kilátások a jövőre nézve, de reméljük ki tudunk valamit találni.
2012. febr. 4. 13:49
 6/6 anonym0117 ***** válasza:
Szerintem működhet, én is távkapcsolatban voltam a vőlegényemmel, akivel csak pénteken estétől vasárnap délelőttig lehettem együtt, s volt úgy, hogy csak 2 hetente tudtunk találkozni. Igen, nehéz volt, marha nehéz. De sikerült végig csinálni, azóta lassan 3 éve együtt, s 2 hónapja együtt is lakunk. 18/L , 19/F Amúgy hány évesek vagytok, ha szabad tudni? :) Ez embertől függ, hogy ki hogy tud hozzáállni a dolgokhoz. Tudni, hogy hiányzik, és nem vitázni vele, mert te is ugyanúgy hiányzol neki..A hiányát nem tudod soha megszokni, csak csillapítani.. :) Ami pedig a szexet illeti, nem az a legfontosabb.. főleg ha még csak most kezd bimbózni a kapcsolat! Én sok sikert kívánok, és kívánom, hogy legyeket nagyon sokáig boldogok!
2012. febr. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!