Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen közös programokat, elfoglaltságokat tudtok a barátnőmnek és nekem ajánlani? Bővebben lent!
Hát figyelj minden lány szeret csak ugy nézelődni... de ha mondjuk elmentek egy szomszédos városba, sétálgattok az utcán kézenfogva... a legtöbb lány ezeket szereti. bowlingozni is elmehettek...de ehez ismernem kéne a lányt is szoval te tudod .. gondolkodj egy picit.;)
üdv.: lány 16
Ha van tó, vagy folyó, oda elvihetnéd, sétálhatnátok ott [pl én imádom az ilyesmit]. Elvihetnéd rendezvényekre, ha szereti a sportot, akkor focimeccsre, de ha nem, akkor masszázsszalonba is mehetnétek [hidd el nem bánnád meg te sem :P], vagy étterembe, egy kávézóba italozni, vásárolgatni. Várost/ falut nézni. Ha szeret sétálni, akkor ilyesmi helyekre. Hidd el, én pl. rosszul vagyok annak a gondolatától, hogy egésznap csak kóvájogjak, de ha egy romantikus kis szökőkúthoz [pl parkban] lelehet ülni és beszélgetni, ölelkezni, csókolózni... Azt minden lány szereti. Ha álletbarát, vidd el állatkertbe, viheted fagyizni, esetleg plázákba bowlingozni, ha vallásos, akkor templomba imákra... Annyi jó ötlet van még, csak segítettem egy kicsit :)
L 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!