Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg mondhatom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mezősi kérdése:

Szerintetek meg mondhatom a barátnőmnek hogy válaszon köztem és az otthona között?

Figyelt kérdés
mert kb 600 km van koztunk
2012. jan. 23. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg.
2012. jan. 23. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jan. 23. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért nem te mész hozzá?
2012. jan. 23. 14:24
 4/9 zseni001 ***** válasza:
Nem.
2012. jan. 23. 14:25
 5/9 Macs1209 ***** válasza:

Ilyet ne mondj, mert beijed, és otthagy.

Amúgy pedig, korrekt megoldáshoz kellene

folyamodnod, nem pedig ilyen döntés elé

állítani.

2012. jan. 23. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nem így műxik sajnos. Ha már így indítasz csak elűzöd magad mellől. Ahhoz tudnod kell szeretne vagy sem veled élni, mert gondolom azt szeretnéd, ha már ilyen kérdésed lenne. Mondjuk azt megértem, hogy zavar ez a hatalmas távolság, engem is zavarna meg bárkit, de én azt mondom, hogy először tapasztald ki mennyire komoly a kapcsolatotok, komoly annyira, hogy veled éljen vagy sem. Mert ha ő nem akarja az otthonát otthagyni akkor valószínűleg nem menne bele együttélésben. Vagy esetleg miért nem mész te?? Ha választás és döntés elé teszed akkor félő a dolog, hogy magadnak sem teszel jót, sem a kapcsolatotoknak.
2012. jan. 23. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Mióta vagytok 1utt?

Ha oda koltozik meg tudnátok élni?

2012. jan. 23. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy milyen úton jutsz erre a lépésre.

ha már mindent megpróbáltatok és egy ideje próbáltok még újabb lehetőségeket találni de nem megy, hát akkor persze.

ha egyszerűen zavar hogy állandóan otthon van de még nem próbáltatok kitalálni 20 különböző dolgot amivel ezen lehetne javítani, segíteni, akkor lehet hogy elhamarkodott lépés lenne.

a kérdés stílusa alapján szerintem lenne jobb lépés is, egyáltalán nem is ezen kéne gondolkozni.

de ha a kérdés az, hogy mindenképpen ez a helyzet, és csak az a kérdés, hogy elmondhatod-e, akkor persze, igen, őszintének kell lenni, ami már el van döntve arról szólni kell.

ha még nincs eldöntve akkor gondold át hogy nem tehetnél-e valami okosabbat mint hogy ilyenre kényszeríted. pl. leültök és elmondod hogy téged konkrétan mikért zavar ez. (konkrét, pl. hetente 2x le kell feküdnöm valakivel..)

mi amúgy évekig romantikus leveleket váltottunk távkapcsolatban, jó volt és jó is lett végül.

2012. jan. 23. 15:52
 9/9 A kérdező kommentje:
kosz a válaszokat
2012. jan. 24. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!