Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondhatom a barátnömnek, h szeretem?
erre nincsen szabály.
Ha elég ideje vagytok együtt...és a pillanat is adott...akkor mondhatod neki.
1üt vagytok azt soha se mondtad neki h szereted?:D
lol xD ha összejöttök 1ik nap már másnap lehet neki súgni
Először is meg kell állapítani a bűvös 00:00:00-át, amikortól számoljátok, hogy összejöttetek. Pl. első randi, első csók. Utána
6 nap 23 óra 59 perc 55 másodperc elteltével mondhatod, szépen tagoltan 5 másodpercre elnyújtva, hogy mikor kimondod az utolsó szótagot éppen a 7. nap vége legyen.
Ha profibb vagy akkor a csillagok állását és a holdfázisokat is figyelembe veszed.
Amikor tényleg szereted már.
Szeretni nem egy érzés, érzelem. Hanem egy tett. Cselekedet.
Sokan összetévesztik azzal a vággyal, hogy szeretni akarnak valakit. Ha szeretek valakit, akkor fontos, hogy jól érezze magát, én ezért teszek is; én adok neki, és Ő elfogadja. Ha ez nincs meg, akkor nem szeretem. Lehet, hogy nagyon szeretném szeretni, de Ő nem hagyja. Nem fogadja el, amit én adni tudok neki. (Nem feltétlenül gondolok itt anyagi dologra.)
Addig is mondhatod, csak nem lesz igaz, nem lesz őszinte.
Addig kedveled, őrülten kívánod, megveszel érte stb. Ezek a Benned lakó érzések. Szerelmes is lehetsz, az is a Te érzésed.
Akkor ,ha úgy érzed!
Ezen nincs mit titkolni,vagy szégyelleni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!