Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vacsorát készítsek a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Görögsaláta lesz az egyik amit biztosan csinálok neki, mert nagyon szereti. Előtte kellene valami grilles étel vagy hasonló, szereti a különlegességeket. Ha tudnátok linkelhetnétek be pár fogást. Semmi ötletem sincs.:(2011. aug. 30. 18:02
2/8 anonim válasza:
Ezt elég könnyű elkészíteni, és még különleges is!! :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2011. aug. 30. 18:07
4/8 anonim válasza:
Szívesen. Majd írd meg, hogy végül is milyen kaját csináltál, és hogy tetszett a barátnődnek! :)
[előző voltam]
5/8 anonim válasza:
Nemtudom van-e otthon valamilyen grillsütőd vagy kerti grilled. De ha van akkor csinálhatnál csvap-ot.
Ez egy összegyúrt húskeverék.
Egyszerű elkészíteni.
Hozzávalók:
ez kb 1kg húshoz van írva, tehát kalkuláld át ha annyit nem akarsz csinálni!
1kg darált hús
. 1 ek. egész bors
. 3-4 tk. só
. ½ tk szódabikarbóna
. 1 tk. pirospaprika
. 2 ek. olaj
A húst és az összes hozzávalót összegyúrod és kis kolbászokat formázol belőle. És ezt grillen kisütöd.
Remélem tudtam segíteni :)
6/8 anonim válasza:
hopsz, az egész bors az darált akart lenni :)
7/8 anonim válasza:
Szilvás buktát mert azt szeretem
8/8 anonim válasza:
Nem grilles, de Rakott krumpli. egyszerű és finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!