Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar velem találkozni. Hogy mondjam el neki, hogy ez így nem okés?
Figyelt kérdés
már 4 hónapja nem találkozik velem, mindig vagy lemondja vagy egyszerűen mikor megkérdezem miért nem találkozik velem annyit mond ,hogy csak.... én ezt így már nem akarom folytatni. Hogyan mondjam el neki,hogyha ezt folytatja és nem szakít rám időt ott hagyom? Már ezerszer próbáltam, de nem igazán hatotta meg.2012. máj. 2. 17:02
1/16 anonim válasza:
Akkor dobd ki simán. Valószínűleg gyáva szakítani veled és már régen mással jár.
2/16 anonim válasza:
Ott hagyod? Már nincs kit. Ő ezt már négy hónapja megtette.
3/16 A kérdező kommentje:
elérni is alig tudom, meg ha megbeszélünk valamit mindig lemondja, de nem az érdekelne,hogy mit tegyek, hanem, hogy mit és hogy mondjak neki. Vagy nyíljon fel a szeme és változtasson vagy akkor ott hagyom, de a választás az ővé legyen.
2012. máj. 2. 17:05
4/16 anonim válasza:
Ha 4 hónapja nem találkozik veled, akkor már nem a párod.
5/16 anonim válasza:
De neked már nincs párod! Nincs kit kidobnod! Mit változtasson? Nem vagy te már senkije sem. Dobott téged anélkül hogy szólt volna róla.
6/16 anonim válasza:
4 honap sok ido.helyedben nem is keresnèm meg.felesleges.
7/16 A kérdező kommentje:
talán azért szólnom még is kéne.
2012. máj. 2. 17:16
8/16 anonim válasza:
Sehogy, ő már nem a párod, nem tartozol neki semmivel :D
Amúgy fészbúkon szakítás manapság a divat :d
9/16 anonim válasza:
Hívd fel, és mondd meg neki, hogy vége. Gondolom ezért sem találkozna, hogy ezt a szemébe mondd neki, szóval így a telefonos / netes szakítás korrekt opció.
10/16 A kérdező kommentje:
facebook-on se hajlandó velem beszélni soha. de már kigondoltam valamit, köszönöm a segítséget.
2012. máj. 2. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!