Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor keres ha találkozni akar? Bővebben
Hát akkor lehet van más neki, vagy dolga van.
De szerintem kérdezd meg, ha nem hív fel,hívd fel te és megtudod :D
Ne hagyd hogy ugráltasson! Meg kell őrizned a "női tartásod", ha hív, nem kell rögtön ugrani a telefonhoz, és felvenni, hanem visszahívod később, vagy ha hív másodszorra, akkor veszed fel.
Ha mindig elérhető vagy a számára, nincs benne/Benned semmi kihívás, nem találja érdekesnek az egészet.
Persze nem azt mondom, hogy szórakozz vele, de nem kell mindig elsőre ugrani.
Ha igazán érdekled, úgyis fog keresni, minden követ megmozgat, ha meg nem, legalább kereshetsz Magadnak mást, aki igazán megérdemel! :)
Ó anyám, még egy hisztis pics* és még támogatjátok is, gratulálok...
3 hete ismerkedtél meg vele, mégis minek hívogatna folyton?
Nyilván találkozni akar, én sem hívogattam soha a barátnőmet, csak ha valami fontos volt, illetve a találkozókat beszéltük meg telefonon.
Attól még rohadtul lehet normális, meg nagyon is szerethet, hogy lesz*rja az értelmetlen telefonos bájcsevejt, a legtöbb pasi amúgy is így van ezzel.
Mondd is meg neki, hogy nem érsz rá, hátha elszúrod a dolgot és megmenekül szerencsétlen srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!