Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a lány tudja, hogy bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány tudja, hogy bele vagyok esve, és keres és akar velem találkozni, az mit jelent?

Figyelt kérdés

És tegyük fel ez a lány korábban kijelentette, inkább barátkozna, bár korábban ő is vonzódott hozzám.

Szóval tudja és érzi rajtam, hogy ennek ellenére én még oda vagyok érte.

Azért keres, mert barátkozni akar (de miért akarna mikor tudja, hogy én másként tekintek rá...vagy abban reménykedik, hogy majd nálam is átalakul barátsággá?)

Vagy azért keres, mert nem biztos abban, hogy jól döntött velem kapcsolatban, amikor azt mondta, barátkozna...?

2010. máj. 21. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Találkozz vele és megtudod :)
2010. máj. 21. 10:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Találkozom vele persze, de ez nem olyan egyszerű. Általában nem szoktunk beszélni az érzéseinkről egymás előtt.

Hol keres, programokat szervez, elhív ide-oda, hol közömbös és kerül.

2010. máj. 21. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy úgy van veled ha ninsc ló jó a szamár is? :S

Vagyis ha nincs kivel mennie , nincs kivel dumálnia akkor téged hív?

2010. máj. 21. 11:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez sajnos lehet.

Gondolom a legtisztább az lenne, ha megkérdezném...

Mert én bele vagyok esve, viszont olyan kétértelműen viselkedik...nem tudom, hogy azért, mert barátkozni akar, vagy mert ne mtud velem kapcsoaltban dönteni...

2010. máj. 21. 11:08
 5/7 anonim válasza:
pua.hu tanuljál ember, oszt csábitsd el!
2010. máj. 21. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem lehet hogy rosszul döntött...és azért érdeklődik irántad...onnan gondolom h énis ezt tettem...visszautasitottam a srácot és most kb 4 hónap után már egy hónapja járunk...:P ...Tök kir...

Sztem fela fejjel... vagy ha meg csak barátian akar veled találkozni akkor attól még lehet h belédzseret!:D

2010. máj. 21. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá h gyakorlatilag mit is szeretne, s te mond ki nyíltan hogy másképp nézel rá mint 1 barátra. Lehet a csaj is többet szeretne csak bizonytalan, vagy esetleg nem adod egyértelmű jelét annak h te mit akarsz tőle.Ha vonzódott hozzád régebben az már jó jel de az is lehet h szórakozik veled és tetszik neki ez a helyzet.Miért nem beszéltek az érzésekről amikor találkoztok?Nyíltan kéne az ilyeneket kezelni,kérdezz tőle s megtudod mit is akar valójában felesleges rágódni a tettek mezejére kell lépni.
2010. máj. 22. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!