Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány tudja, hogy bele vagyok esve, és keres és akar velem találkozni, az mit jelent?
És tegyük fel ez a lány korábban kijelentette, inkább barátkozna, bár korábban ő is vonzódott hozzám.
Szóval tudja és érzi rajtam, hogy ennek ellenére én még oda vagyok érte.
Azért keres, mert barátkozni akar (de miért akarna mikor tudja, hogy én másként tekintek rá...vagy abban reménykedik, hogy majd nálam is átalakul barátsággá?)
Vagy azért keres, mert nem biztos abban, hogy jól döntött velem kapcsolatban, amikor azt mondta, barátkozna...?
Találkozom vele persze, de ez nem olyan egyszerű. Általában nem szoktunk beszélni az érzéseinkről egymás előtt.
Hol keres, programokat szervez, elhív ide-oda, hol közömbös és kerül.
Lehet hogy úgy van veled ha ninsc ló jó a szamár is? :S
Vagyis ha nincs kivel mennie , nincs kivel dumálnia akkor téged hív?
Ez sajnos lehet.
Gondolom a legtisztább az lenne, ha megkérdezném...
Mert én bele vagyok esve, viszont olyan kétértelműen viselkedik...nem tudom, hogy azért, mert barátkozni akar, vagy mert ne mtud velem kapcsoaltban dönteni...
szerintem lehet hogy rosszul döntött...és azért érdeklődik irántad...onnan gondolom h énis ezt tettem...visszautasitottam a srácot és most kb 4 hónap után már egy hónapja járunk...:P ...Tök kir...
Sztem fela fejjel... vagy ha meg csak barátian akar veled találkozni akkor attól még lehet h belédzseret!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!