Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondják, hogy minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják, hogy minden lány megkapható valahogy. Mi van azzal a lánnyal aki azt mondja hogy nincs kedve velem találkozni?

Figyelt kérdés
Már találkoztunk párszor és elvoltunk mondjuk talán csak mint barátok, de most mindíg leráz pedig már mondott ilyeneket hogy: "köszönöm hogy ennyire törődsz velem" meg hasonlók szal nem értem...
2010. jún. 30. 19:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
az agyára mész,és nem akar tőled "olyat".
2010. jún. 30. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Hát persze... Meg azt is mondják, van a ráknak ellenszere, sőt, még azt is mondják, az ember repülni is tud, ha akar, sőt, a telekinézis is létezik... Csak épp nem tudjuk őket...
2010. jún. 30. 19:28
 3/19 A kérdező kommentje:
De hagyta hogy hozzá bújjak hasonlók
2010. jún. 30. 19:31
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom..lehet kiábrándult belőled:( és csak azért engedte hogy ne bántson meg.
2010. jún. 30. 19:36
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

vannak ilyen lányok,akik az elején hagyják hogy ölelgesd,stb,utána elegük lesz.

egyik barátnőm is ilyen.

és szerintem a lánynak már nagyon elege van belőled.

bocs,csak ez az őszinte véleményem.

6/19 anonim ***** válasza:
0%
Támadd le.
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A gond ott kezdődik hogy NEM kapható meg minden lány. Csak barátnak kellesz neki. Nekem is volt olyan ismerősöm aki nagyon hajtott és nem fogta fel hogy nekem pont elég hogy abrátok vagyunk és beszélgetünk msn-en.
2010. jún. 30. 19:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinek megvan a maga szeretet nyelve (olvass utána a neten, ha nem tudod mi az). lehet, hogy a lánynak a testi érintés az, és ezért engedett magához közel.

én is néhány fiúbarátom nyakába ugrok néha, és ölelgetem. mégsem vonzódok hozzájuk.

2010. jún. 30. 19:39
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Hagyd a ..csába, és ne keress magyarázatot. Ha ezt mondta, akkor ez van, ne "koldulj" nála, mert az gáz, megalázó számodra. Majd jön másik, jobb! ;)
2010. jún. 30. 19:43
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

"A gond ott kezdődik hogy NEM kapható meg minden lány. Csak barátnak kellesz neki. Nekem is volt olyan ismerősöm aki nagyon hajtott és nem fogta fel hogy nekem pont elég hogy abrátok vagyunk és beszélgetünk msn-en."

Talán ha nyíltan megmondtad volna neki akkor felfogta volna. Annyira bírom a hülye lányokat, hogy nem mondanak semmit és csodálkoznak, hogy a fiú nem érti, hogy mi van.

2010. jún. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!