Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, hogy minden lány megkapható valahogy. Mi van azzal a lánnyal aki azt mondja hogy nincs kedve velem találkozni?
Figyelt kérdés
Már találkoztunk párszor és elvoltunk mondjuk talán csak mint barátok, de most mindíg leráz pedig már mondott ilyeneket hogy: "köszönöm hogy ennyire törődsz velem" meg hasonlók szal nem értem...2010. jún. 30. 19:27
11/19 anonim válasza:
Én megmondtam neki nyíltan de akkor is csesztetett tovább. Megmondtam neki hogy nekem erre van szükségem, nem akarok járkálni hozzá, meg programokra, pont elég ez. Ha neki nem felel meg akkor nem erőltetem. De ő nem mondta hogy rossz lenne viszont azt sem fogta fel hogy ennél többet nem akarok hiába mondtam.
13/19 anonim válasza:
"Én megmondtam neki nyíltan de akkor is csesztetett tovább. Megmondtam neki hogy nekem erre van szükségem, nem akarok járkálni hozzá, meg programokra, pont elég ez. Ha neki nem felel meg akkor nem erőltetem. De ő nem mondta hogy rossz lenne viszont azt sem fogta fel hogy ennél többet nem akarok hiába mondtam."
Hány éves vagy?
14/19 anonim válasza:
Ha nincs meg a szikra a lány részéről mindegy mit teszel, ettől még lehet hogy tényleg örül a törödésednek de csak barátként ettől még lehettek jobban csak nem szerelmes párként.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat hát ez elég szomorú igazából még egyzser be akarok próbálkozni egy hevesebb érintés sorozattal(hát simi, arc simi,láb simi) hogyha azt is hagyja akkor megcsókolom és akkor úgy is kiborul a bili. Csak addig ki kell harcolnom hogy hajlandó legyen velem talizni. Szerintetek egy ilyen kérdés jó, hogy "akarsz egyáltalán velem valaha találkozni?"
2010. jún. 30. 21:43
16/19 anonim válasza:
Kérdez rá ha nem ne keseredj el rengeteg a magányos lány tegyél egyet boldogá.
17/19 anonim válasza:
20:38 miért érdekel az téged? Én biztos vagyok benne hogy semmi rosszat nem tettem, egyszerűen a fiúk agyáig sokszor nem jutnak el dolgok.
18/19 anonim válasza:
Nincs köztetek szexuális feszültség, csinálhatsz akármit, nem fog összejönni. Amíg tárgyként kezeled a nőket, meg "hagyják magukat ölelgetni", addig nem lesz szerencséd. Nőlj fel.
19/19 anonim válasza:
Én akkor szoktam ilyet csinálni, mikor valakihez érzelmileg nagyon kezdek kötődni, és nem bízom magamban... Úgy értem, mikor már érzem magamon,hogy meg tudnék minden téren alázkodni a srác miatt.... Ilyenkor jobb, ha nem is találkozom a fiúval, nehogy butaságot csináljak...
De volt már olyan is, hogy egyszerűen terhes volt a pali közelsége.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!