Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak akkor keres ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor keres ha találkozni akar? Bővebben

Figyelt kérdés
3 hete megismerkedtem egy sráccal tök aranyos volt, azóta már találkoztunk, nagyon rendes srác meg minden, de mindig csak akkor akkor keres ha találkozni akar. Múlt hét pénteken találkoztunk, aztán csak kedden hívott fel, hogy mikor találkozzunk nem mondtam semmi konkrétat mert nem tudtam hogy mikor lenne jó nekem, mondta h le kell tennie dolga van de h később felhív. Azóta sem hívott. Úgy volt hogy ma találkozunk de még mindig nem keresett. ő városban lakik és meg faluban és nem tudok ugrani ha hív, busszal kell mennem de az sem megy 10 percenként. Arra gondoltam, hogy meg mondom neki hogy programom van egyébként is és nem tudok vele találkozni ezen a hétvégén!

2012. febr. 3. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fel is emeli, szokott találkozni hívni.

Ha gyakrabban keresne azért sírnál itt, mert megfojt, és nem hagy neked teret...

Nők...

2012. febr. 3. 18:25
 12/13 A kérdező kommentje:
1x beszéltünk telefonon.
2012. febr. 3. 18:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Még csak 3hete..., viszont semmikép ne Te udvarolj. Inkább Ő talpaljon, mindig jobban "kell"nekünk az amiért meg dolgozunk!
2012. febr. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!