Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudom, hogy a barátnőm tényleg szeret?
Milyen jelekből tudom hogy a barátnőm tényleg szeret és nem csak úgy vagyok neki? De lehet hogy csak beképzelem hogy nem szeret úgy igazán ahogy én őt.
16/f
Latod, ahogy radnez, ahogy hozzad bujik, ahogy csokol. Lehet erezni. A testbeszed elarul mindent.
Ha olelkezdtek, setaltok az utcan, figyeld meg, hogy csak ugy er hozzad, hogy eppenhogy, es elfele huzodik, vagy hozzad bujik, amennyire csak lehet.
Kezenfogva setaltok vagy atolelve? Mikor elkezdtek setalni, figyeld meg, hogy ha te nem kezdemenyezed, hogy megfogod a kezet, megfogja e a kezed, mennyi ido, mire megfogja? Ha dumaltok haverokkal es o melletted all, hogyan all melletted? A test sokat elarul. Ha atoleled, o is visszaolel, vagy csak egy kezzel?
Mondani mondhatja, hogy szeret, azt kieroszakolhatja magabol, anelkul, hogy tenyleg erezne. Dolgokat megtehet erted, ha nem latod, hogy hogyan teszi, nem latod, hogy fintorogva teszi, vagy tenyleg lelkesedessel.
Viszont ha egyutt vagytok, a teste elarulja, anelkul, hogy tudna. Figyeld meg, hogyan viszonyul hozzad a teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!