Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti Csajok meg érzitek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti Csajok meg érzitek ha a pasitok már nem szeret? 21/L

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de mostanában olyan furán viselkedik a barátom így is alig tudunk együtt lenni.és mindig ki megyek a munkahelyére és le ráz nézi az időt a telefonját.. meg sosem ir rám ha fent van facen.:( meg akkor is ha rá írok akkor ő hazudik mást meg mondom neki,hogy miért nem írsz és mindig azt mondja hogy fáradt.jó az Oké de nagyon furán viselkedik már érzem.hogy Utál..és már énsem érzem azt.amit kéne:/ szerintetek?
2012. szept. 3. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerinted ? :) Most komolyan ez kérdés??

Vagy nem mer szakítani, vagy alapból ilyen volt vagy csak próbál lerázni vagy csak megunt és kell egy szünet, legalább.

2012. szept. 3. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy állandóan a nyakán lógsz? Mert azt a pasik utálják.

Hagyd a francba, hadd csináljon, amit akar. Aztán ha hiányzol neki, keresni fog. Persze olyankor nem kell ám rögtön a karjaiba omolni.

2012. szept. 3. 19:36
 3/6 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy Pont most nem lehetünk együtt.mert apám eltiltott ,mert itt lakott félévig ingyen és apukámra nagyon csúnyákat mondott..:S és haza küldte a barátomat de én nagyon szeretem őt:( és igyis alig tudunk együtt lenni.max 10 percekre tudok vele lenni 1 héten max 2 x..:S de látom hogy unja meg nem is örül:S
2012. szept. 3. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:
ma is ki szöktem,hozzá apu azt mondta ha meg látja vagy meg tudja hogy taliztam vele akkor mennyek hozzájuk próbáltam a szüleivel meg beszélni de nem.:S meg ugye énis dolgozom:S de semmi:S oda tudok nem mehetek,és most is a barátomnak cigit vettem:S
2012. szept. 3. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Jajj, hogy én mennyi női barátnőmtől hallottam már ehhez hasonlókat...

A végén MINDIG kiderült, hogy végik félrekrúrt, megcsalta őket a pasijuk... -.-

100%, hogy meg csal, ne ámítsd magad...

És ne csak a menő csávókban keresd az igazit, hanem nézz körbe rendesen... Sok a normális férfi, akik nem csalnának meg senkit se (most nem a lúzerekre gondolok, félre ne érts...)

Amúgy ezeket vizsgáld meg:

[link]

2012. szept. 3. 19:50
 6/6 A kérdező kommentje:
persze köszönöm szépen:) már sajnos nagyon fura már az a baj hogy énsem érzek ugy nagyon semmi csak hiányzik már nem puszilt meg vagy 6 hónapja meg semmi:S át sem ölel csak megyünk az utcán mint 2 idegen és nézi az időt és le ráz..::S alig beszél velem de ő azt mondja hogy szeret:S
2012. szept. 3. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!