Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem hogy a barátom nem szeret?
2012. szept. 3. 20:11
kicsit több információt.. hány évesek vagytok... mióta vagytok együtt... mennyire mélyült el már a kapcsolatotok... esetleg ez azután történt hogy lefeküdtetek.. ha megtörtént... és miért csak heti 10 percet találkoztok ?
2012. szept. 3. 20:15
3/10 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok ős meg énis 3 éve vagyunk együtt,félévig volt nálam ingyen,apukám már haza küldte mert a háta mögött csúnyákat mondott.ezért ugye nem is talizhatunk de én most hétvégén is elszöktem.hozzá de játszott nem értékelte le sem szart ma is a munka helyére ki mentem 5 percre de sietett mindig:S meg ha elmegyünk nem fogja meg a kezem nem puszil meg nem ölel át semmi.ez már kb 3 hete van igy hogy elhidegült,de én nagyon SZERETEM:(
4/10 A kérdező kommentje:
apu meg ugye azt mondta ha meg tudja vagy látja hogy vele talizzok mehetek hozzájuk,de oda meg nem mehetek..:S hozzájuk 1 napig voltam az utcán mert apám idege volt erre mit mond a barátom menny be az arénába-.- szerinted hogy esett? nem is aggódott értem ez kb 1 hete volt és ha ilyen lenne sem aggódna hogy na jo gyere hozzám 1 napra,de nem:S és össze költözni sem akarok vele mert egy link,és én most megyek dolgozni 6 án:S addig meg hogy de mindig kedveskedek neki:) olyan jó más szerelmeseket látni én ő érte meg vagyok halva.sírok de ő semmi csak azt mondja ha ott sírok mert jo ha ott van hogy fejezd már be..:(((((((((((( csak ennyi le ráz nem akar velem beszélni semmi:((
5/10 A kérdező kommentje:
meg azt mondja,hogy neki nem baj ha 2 vagy 3 honapig nem találkozzunk.mert ugyis össze költözünk de tudom hogy kamu szöveg..:S
"azt mondja,hogy neki nem baj ha 2 vagy 3 honapig nem találkozzunk.mert ugyis össze költözünk de tudom hogy kamu szöveg..:S"
De azért sírsz itt nekünk hogy de sz.r neked miközben a vak is látja hogy a srác nem hogy nem szeret de tisztelni se képes se téged se a családodat. Komolyan már azt várom hogy mikor jön a következő kérdés: "Miért ilyen gazember az összes férfi?" Miközben én például nem vagyok ilyen de az ilyen libák le se sz.rják, nekik csak egy bűnbak kell hogy miért boldogtalanok (mindegy ki csak ők maguk ne legyenek azok).
SZAKÍTSÁL MÁR VELE DRÁGA! De ha te mindenáron mások lábtörlője akarsz lenni ám legyen...
2012. szept. 3. 21:37
vagy van valaki más neki vagy csak kiszeretett belőled.. :/ ne hazudj a szüleidnek miatta... hidd el rá fogsz jönni hogy buta voltál.. én is így jártam és nagyon bánom h hazudtam és elszökdöstem :/beszélj a barátnőddel hogy mi ez az egész.. aztán ne keresd többet várd meg amíg ő keres.. valahogy bírd ki.. ha szeret akkor 1-2 nap és keresni fog... ha nem akkor evezz más utakra.. fiatal vagy még
2012. szept. 3. 21:46
Basszus én most nézem hogy 3 évig nálatok volt INGYEN, aztán apád elzavarta és kb. azóta nem is nagyon akar látni téged. Egyszerű a képlet: kellett neki egy hely ahol meghúzhatja magát, de mivel túl kétszínű (apátokra rosszat mondott vagy valami a hátuk mögött annak ellenére hogy ők tartották el) így ezt is elbukta. Most hogy már nem vagy gyakorlatilag a hasznára már nem kellesz neki.
Ha te ezek után még mindig a szeretetéért ácsingózol akkor megérdemled őt...
2012. szept. 3. 21:53
9/10 A kérdező kommentje:
hát igen itt volt nálunk. ingyen és vettük neki a cigit.. de nem is az így hogy elment és alig talizhatunk már nagyon fura lett.pedig ő írogat hogy szeretlek de nem érzem.. már én sem érzem azt ezek után.csak kicsit hiányzik.. ennyi.de már nem érzem,hogy az enyém lenne.. sose ültünk be valahova vagy vitt volna valamerre.de nem is ez hogy vigyen valahova csak annyi hogy figyeljen rám:/// de nem
Úristen, szakíts már vele!
2012. szept. 14. 13:27
Kapcsolódó kérdések: