Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, szeret~e meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, szeret~e meg az exem?

Figyelt kérdés
Egy 5 eve kapcsolat utan, ebbol 3 evet egyutt eltunk, szakitott velem a Kedvesem, azzal az indokkal hogy mar nem szeret, nincsennek mar mely erzelmei irantam. Ez ket honapja tortent. Ezt kovetoen volt hogy ket hetig nem kerestem, ekkor ram irt facebookon, majd nehany hetre ra ujbol, hogy uj fogamyasgatlot szed, es hogy en, utanna tudnek~e nezni reszletesebben? Egy hete volt egy kisebb balesetem, amig korhazban voltam naponta tobbszor is keresett? Szerintetek jelentenek ezek valamit? En nagyon szeretem es szeretnem ha vissza jonne hozzam, de O hajthatatlan. 25F vagyok

2012. szept. 7. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze ó, h érdeklődik utánad, azért csak volt közös 5 évetek, azt nem lehet csak úgy a kukába dobni.

és fontos neki a sorsod, mi történik vele,d biztos azt szeretné, h te is boldog legyél a jövőben

ha elszánt, akkor nem fog visszamenni, tapasztalatból mondom, mert hiába szeret téged emberileg, valamit hiányolt a kapcsolatban

2012. szept. 7. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, csak aggódott.
2012. szept. 7. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
5 évig voltatok együtt, gondolom aggódott. Ne áltasd magad: ha akarna valamit,akkor nem a fogamzásgátló miatt keresne,ami ráadásul nem is a Te dolgod lenne,hogy utánanézz.
2012. szept. 7. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt mondja,nem akar veled lenni,akkor meg lépj tovább. Egyértelműen leírod,hogy hajthatatlan,akkor honnan veszed,hogy akar még valamit?
2012. szept. 7. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt írod,ő maga mondta,hogy nem szeret,akkor valószínűleg ez úgy is van. Felejtsd el,lépj tovább,hidd el,jobban jársz! Ha hajthatatlan,akkor jobb,ha továbblépsz,hogy mással boldog lehess.
2012. szept. 7. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:

mi a f@szt érdekel ez még?

hagyd a francba , ne légy egy szánalmas férfiatlan f@sz!

2012. szept. 7. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szedjél fel egy csajt, ha szeret még téged, akkor vissza akar majd szerezni.

Lehet csak út keresésben van és egy ilyen pofon ráébresztené, hogy mit is akar valójában.

2012. szept. 7. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Bár hozzám akartak már visszajönni exeim de...

Nőként azt mondom, hogy ennyi idő után, ha nyomatékosan kimondja, hogy nem, akkor azt vedd tényleg nemnek.

Nekem is volt egy 5 és fél éves kapcsolatom, ahol igaz nem én szakítottam, de vissza akart jönni az ex és én mondtam a stopot a végére. Beszéltünk, hiszen egymás életének részeivé váltunk ennyi idő alatt, és én is kértem tőle segítséget, pl. mikor vettem laptopot és néhány beállítást nem tudtam. De egyáltalán nem éreztem iránta semmit. Szóval szerintem ne reménykedj.

Nem azt mondom, hogy nincs esély, hogy talán majd újrakezdjétek egyszer, de ennek nem most van az ideje.

És ennyi idő után, ha valaki arra a döntésre jut, hogy szakít, az egy elég komoly elhatározás és nem egy hirtelen felindulásból történt dolog.

Kitartást és sok erőt a túllépéshez!

22/L

2012. szept. 7. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!