Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az exem még írogat h szeret?
Figyelt kérdés
szeretem, de nem működik, és tökre megnehezíti h ezt csinálja és folyton írja h szeret, még ha nemis írok neki vissza. 20x elmondtam h vége ennyi de még mindig nem fogta fel. mit írjak neki ha újra elkezdi? már probáltam neki magyarázni h majd leessz más stb stb de azt meg nem akarom h "énis" mert nem akarom h újra reményykedjen:\ ugyanakkor aztsem tudnám neki mondani h én nem szeretem mert k*rvára igen2012. júl. 9. 12:27
2/9 Advocatus Diaboli válasza:
Annyira értelmetlen ez a kérdés...
Ha szeretitek egymást, akkor hajrá
4/9 A kérdező kommentje:
mert mindig összeveszünk, és már a bizalomsincs meg nagyon:\
2012. júl. 9. 12:39
5/9 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást akkor belefér a kis veszekedés.
6/9 A kérdező kommentje:
de én kikészültem már.. a régi én akarok lenni..
régen tök jókedvü mosolygós voltam, azóta meg kb tiszta depi vagyok,vagdosom magam, meg mindenen kiakadok:\ és nkm ez igy már nem hiányzik.:(
2012. júl. 9. 12:44
7/9 Advocatus Diaboli válasza:
Értem, szóval szereted azt aki miatt ilyen lettél?
Hát gratulálok.
8/9 anonim válasza:
Ezek a kötelékek nem tűnnek el ám olyan könnyen!!!!
9/9 anonim válasza:
Nem miatta lett ilyen.Ha te emiatt vagdosod magad meg csak sírsz rajta ahelyett hogy talpadra állnál és kiállnál magadért meg egészért és próbálkoznál nem siránkoznál már rég nem itt tartanátok ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!