Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan építsek le egy srácot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan építsek le egy srácot, aki túl komolyan veszi a köztünk lévő semmit? Állandóan kapcsolatról beszél, meg h szeret.

Figyelt kérdés

Kb 3 hete beszélünk, és eleinte nagyon egy húron pendültünk, ezért meg is beszéltünk egy találkát. Ám ez után egyre jobban irritáltak a hülyeségei.

Gondoltam, azért adok egy esélyt a fiúnak, és találkoztunk. Volt szex is mert erről már korábban is beszéltünk párszor, és én már egy éve nem voltam senkivel. A lényeg, h nem akarok tőle semmit. Mit mondjak, hogy ne bántsam meg, és végképp leszálljon rólam?

2012. júl. 8. 15:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja, 25 N
2012. júl. 8. 15:51
 2/11 AvernusTriad ***** válasza:
Ezt: ennyi volt aranyom, köszi.
2012. júl. 8. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit.
2012. júl. 8. 15:57
 4/11 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy terhes vagy
2012. júl. 8. 15:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Nagyjából egyetértek az előttem szólóval.

Annyival kiegészíteném, hogy szar voltál az ágyban...

Ja hogy nem akarjuk megbántani... Találtam mást...?

Nem akarok tőled semmit? Annyi lehetőség van. Ja és ha mindig azt nézed hogy kit, hogy ne bánts meg, sosem jutsz előrébb. A saját és szeretteid érdekeit helyezd előtérbe. Őt nem szereted, azaz hol a probléma? :D

2012. júl. 8. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
"A saját és szeretteid érdekeit helyezd előtérbe. Őt nem szereted, azaz hol a probléma? :D" - ott a probléma, hogy azért ha már valakivel belekezdett valamibe, nem ártana a másik érdekeit is szem előtt tartani. Attól függetlenül, hogy szereti-e vagy sem. Szerintem...
2012. júl. 8. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ezek szerint te is a mai napig istápolod az összes exedet... Szép dolog:) Csak épp felesleges.

Nem lehet úgy kiszállni egy kapcsolatból, hogy valamelyik félnek ne legyen rossz. Ezért ha már ki kell szállni akkor inkább a saját érdekeit nézze...

2012. júl. 8. 16:07
 8/11 ASOT ***** válasza:

figyelj ezt 1000x megkérdezik, hogy hogyan lehet szépen....hogy ne bántsa meg...

Sehogy! Mert a lényeg ugyanaz, hogy vége! Ergo egyszerűen határozottan röviden és tömören!

2012. júl. 8. 16:17
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor úgy fogalmazok, h nem akarom őt fikázni, így értem, ezt meg nem bántást
2012. júl. 8. 16:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Simán mondd meg neki, hogy vége, kész szevasz. Így is úgy is meg lesz sértődve és ki fog akadni, tökmindegy hogy fogalmazol...
2012. júl. 8. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!