Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építsek le egy srácot, aki túl komolyan veszi a köztünk lévő semmit? Állandóan kapcsolatról beszél, meg h szeret.
Figyelt kérdés
Kb 3 hete beszélünk, és eleinte nagyon egy húron pendültünk, ezért meg is beszéltünk egy találkát. Ám ez után egyre jobban irritáltak a hülyeségei.
Gondoltam, azért adok egy esélyt a fiúnak, és találkoztunk. Volt szex is mert erről már korábban is beszéltünk párszor, és én már egy éve nem voltam senkivel. A lényeg, h nem akarok tőle semmit. Mit mondjak, hogy ne bántsam meg, és végképp leszálljon rólam?
2012. júl. 8. 15:50
11/11 anonim válasza:
Egyszerűen mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit, sajnálod de ennyi volt. Ebben semmi fikázás nincs, ennél finomabban nem nagyon tudod közölni vele. Ha ő többet szeretett volna, valamennyire fájni fog neki de ez sajnos benne van. Ha elég érett akkor megérti és el tudja fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!