Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a barátom 'lájkolgatja', és kommentárt írogat más csajok szexi képei alá, ugye még nem jelenti azt, hogy nem szeret?
Óf@szom, ez a jövő?
Fuckbook aktivitás alapján megítélni az ember párját?
Szánalmas!
igen, ez a jövő...
bírom az ilyen életbevágó problémákat :D
Válaszolnék, de a facebook-párkapcsolatok nagyon feltudják húzni az agyamat... A két komolyabb választ mindenképp olvasdd el, érdemes. Én meg szintén csak szídni tudlak, a facebook-kal együtt.
Hülyeség az egész, azért kell, hogy az emberek még jobban géphez legyenek kötve, még többet fizessünk érte.
Ha a valóéleti "lájkolgatással" ( más lány ölelgetése, puszilgatása, bókólása) lenne a probléma, akkor szívesen leírnám a véleményemet, illetve a tanácsomat, de én nem ilyen ostoba szájber világban. (Igen, facebook-osok, lehet megkövezni, bátran. :)
milye már, hogy más lányok képeit lájoklja? szerintem ez nem fair Veled szemben. ha van egy párja, ráadásul már 1 éve, akkor valószínűleg meg van elégedve vele, de akkor miért nézeget/lájkolgat/kommentelget más lányokat? szerintem beszélj vele, mondd meg, hgoy Neked ez rosszul esik.
amúgy hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!