Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyem el, hogy tényleg csak engem szeret?

Figyelt kérdés

Úgy két hónapja vagyunk együtt a barátommal. Nagyon kedves, aranyos, figyelmes... Teljesen megszerettem, pedig nem kötődök csak úgy emberekhez.

Mindenki szerint normális, nem olyan, mint a "mai fiatalok", hogy kúr össze-vissza, csak 1-2 barátnője volt előttem, és én is pont így vagyok fordítva.

Minden tökéletes most, de attól félek, hogy megnyílok, és aztán pofára fogok esni. Félek, hogy egyszer majd nem szeret már, vagy talál mást, és én közben ugyanúgy hozzábújok, vagy ugyanúgy mondogatom, hogy szeretem, miközben ő teljesen máshogy érzi, és így totál hülyére vesz.

Csak hagyjam, hogy történjenek a dolgok, és próbáljak meg bízni benne (ami nem lenne alaptalan, hiszen mindenki szerint őszinte, aki ismeri, és nem az a bunkó, sz*rok a más érzéseire típus). Szerintetek? 17L

2012. júl. 8. 18:41
 1/7 AvernusTriad ***** válasza:
Ne hisztizz hülyeségeken.
2012. júl. 8. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor működhet ha kölcsönösen bíztok egymásban, különben nincs értelme.
2012. júl. 8. 18:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Bízok benne, eddig nem adott okot arra, hogy ne így tegyek, de valahogy mégis bennem van. Talán azért, mert egyszer már kaptam így egy hatalmas pofont?! Mindenesetre nagyon szeretem, és elhiszem, hogy ő is, mert bizonyítja, de mégis mindig gyanakszom, hogy mi van, még ha akaratán kívül is, de egyszer valaki jobban tetszik majd neki mint én, vagy szimpatikusabb lesz...

Első, a te válaszod a legkorrektebb, én is ezt érzem magammal szemben:D

2012. júl. 8. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
csak azért érzed ezt, mert már egyszer megégetted magad. nekem is ez van a mostani kapcsolatomban..hogy félek, hogy elveszítem őt, azért mert talál egy nálam sokkal szebb csajt. ha mondok neki vmi megjegyzést ezzel kapcsolatban, mindig mondja, hogy hagyjam már a hülyeségeimet, én tetszem neki, szép vagyok, és nem kell neki senki más..csak mégis nehéz elhinni, mert én is koppantam már. de mi már 16 hónapja egy párt alkotunk =)
2012. júl. 8. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok, azért az szép hosszú idő:) Valószínűleg én is ezért félek, mert annak a fiúnak "mindent" odaadtam. Bár nem feküdtem le vele, de első szerelem, első csók, nem is gondoltam arra, hogy rossz vége is lehet, erre sms-ben dobott, és két héttel később nyögte ki, hogy egy más csajért... És most félek, hogy mi lesz, hogyha ugyanez megtörténik... Még ha nem is más lány, vagy nem így akarattal, de ha egyszer csak elmúlik az, hogy szeret, vagy valaki tényleg szimpatikusabb lesz nálam, és akkor még ha együtt is marad velem, közömbös lesz, és mellettem is másra gondol... Állandóan ilyenek járnak a fejemben:S

Közben pedig megölel, megcsókol, és mondogatja, hogy mennyire szeret...

2012. júl. 8. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezeket csak felejtsd el, ha gondolsz hanem rá megtörténik aminek meg kell történnie (tök mind1, hogy jó vagy rossz) és ha sokat agyalsz rajta akkor is ugyan olyan érzés lesz, úgyhogy relax :).
2012. júl. 8. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok megint :)

nálam is hasonló volt..nagyon hamar megbíztam benne, és nagyon hamar belezúgtam. mi csak kb 1,5 hétig ha együtt voltunk, de velem azért szakított, mert visszament a volt barátnőjéhez (akivel előttem pár napja szakított..szal bonyolult a helyzet, de nem miattam hagyta el és nem én voltam az aki erőltette a dolgokat,csak így alakult) és nem mondta volna meg rögtön..csak miután csomószor hívtam őt, hogy akkor találkozunk-e holnap, nagynehezen benyögte, hogy háát beszélnünk kéne és majd eldöntjük..aztán aznap este msnen mondta meg, hogy egész nap a volt barátnőjénél volt..mondom köszi,kedves vagy..

de visszatérve a te szituációdhoz: próbáld kitörölni a múltat, és koncentrálj csak a jelenre és a jövőre. illetve beszéld meg a barátoddal. az is nagyon sokat tud segíteni :) nálam is ez segít.=)

2012. júl. 8. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!