Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? :/

Figyelt kérdés

Épp kapcsolatban vagyok már lassan 10 hónapja és nagyon bizonytalan lettem az érzéseimben...

az egyik pillanatban azt érzem hogy szeretem és szükségem van rá, a másikban pedig hogy ugyan szeretem,de nem azzal a szerelemmel mint az elején...

régen mindig kínzott ha nem látom most pedig szinte alig...

Mostanában elég stresszes a kapcsolatunk mert a szüleim minden áron el akarnak választani tőle mert ugy vannak vele hogy ez a kapcsolat nem megengedhető

annak érdekében hogy elválaszanak tőle át akartan iratni másik suliba hogy még véletlenül se talizhassan vele...viszont sikerült lebeszélni azzal a feltétellel hogy nem mehetek a barátom közelébe a suliba és suli után egyből haza kell mennem...

lehet hogy most ez váltja ki az érzelmi hullámaimat???

2012. szept. 7. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na, lesbik! Ugrott a csülkös bableves, marad a a bukta. Gondolom a kakastöke pörkölt sem nyerő..., legyen madártej!
2012. szept. 7. 18:04
 12/14 A kérdező kommentje:

az hogy lány...

és szerintük ö vitt bele az egészbe... pedig nem mert sokáig nem is tudta hogy szeretem...

és próbáltam beszélni a szüleimmal.. aminek az lett az eredménye hogy elkezdtek fenyegetőzni hogy feljelentik a páromat engem meg megtépett a nevelő apám azéer hogy " hogy merem védeni azt a kis k*rvát"...

meg kijelentették h 16 évesen még nem tudhatom hogy mit érzek...

2012. szept. 7. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:

:( szegény te , fogalmam sincs mit tennék ha gyerekem elém állna , hogy saját neméhez vonzódik, de ezt veréssel nem tudnám megoldani az biztos !

Sajnos még csak 16 vagy , nem sok mindent tehetsz , főleg ha nem is tudsz beszélni a szülőkkel ... esetleg próbálj meg anyuddal külön .

2012. szept. 7. 18:09
 14/14 A kérdező kommentje:
általában külön beszélek vele... csak utánna rögtön rohan nevelő apámhoz hogy beszéljenek...
2012. szept. 7. 18:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!