Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? :/
Épp kapcsolatban vagyok már lassan 10 hónapja és nagyon bizonytalan lettem az érzéseimben...
az egyik pillanatban azt érzem hogy szeretem és szükségem van rá, a másikban pedig hogy ugyan szeretem,de nem azzal a szerelemmel mint az elején...
régen mindig kínzott ha nem látom most pedig szinte alig...
Mostanában elég stresszes a kapcsolatunk mert a szüleim minden áron el akarnak választani tőle mert ugy vannak vele hogy ez a kapcsolat nem megengedhető
annak érdekében hogy elválaszanak tőle át akartan iratni másik suliba hogy még véletlenül se talizhassan vele...viszont sikerült lebeszélni azzal a feltétellel hogy nem mehetek a barátom közelébe a suliba és suli után egyből haza kell mennem...
lehet hogy most ez váltja ki az érzelmi hullámaimat???
Miért tiltanak tőle a szüleid ? Hány évesek vagytok ?
Egyébként lehetséges, hogy most zaklatott vagy és ezért ingadoznak az érzéseid !
a párom 20..
és az a bajuk hogy... ( de kétlek titeket ne kezdjetek oltogatni ><) mind a 2-en lányok vagyunk...
a szüleidnek nem szabadna beleavatkoznia a kapcsolatodba, vesd fel nekik, hogy mi a problémájuk... mert szerintem ezzel a te "boldogságod" teszik kockára... beszélj velük
barátod hány éves? mivel egy suliba jártok, a korával biztos nem lehet gondjuk, de mi panaszuk van rá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!