Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek boldog a párkapcsolatomban, ha a barátnőm nem tud elélvezni szex közben?

Figyelt kérdés

Létezik iylen?

senkivel sem voltmég orgazmusa. nekem nagyon rosz, hogy képtelen rá, és hogy bármit is csinálok, bárhogyan igyekszem nemmegy...:/

saját magának nem is szokta csinálni, így nem si tapasztalta még emg az érzést sem.

kevésnek érzem magam...:/ ennyire sz*r meg béna pasi vagyok, hogy nemtudom a szerelmemet, aki fontos nekem, eljuttatni az orgazmusig?

mindig mondja, ohgy nagyon nagyon jó velem a szex meg minden...de ez így nekem rosz, hogy ő sosem élvez el...:/

én 19 vagyok, bnőm 18, fél éve vagyunk együtt

2012. szept. 7. 09:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10-es de látod te is úgy kezded, hogy "egy cipőbe jártok" azért csak gondoltál már rá, hogy igazából neked sem teljes egészében jó. Jó, okés, szeretsz örömet okozni a srácnak, van akit az is boldoggá tesz ha látja a másikat, hogy neki jó, de az, hogy aktus közben szereted ahogy ... szóval érted, igazából tényleg a vége a lényeg szerintem. Most ha már majdnem elmész, de mégsem, az egy idő után tényleg nem rossz? Amikor várnád a csúcsot, hogy az egekbe kiabálhass,...... tényleg nem rossz?
2012. szept. 7. 15:03
 12/20 A kérdező kommentje:

persze, b*szogasd még szegényt, meg engem is...hogynelenne rosz ember? kinek enmrosz? de ha egyszerűen nekünk nemjön össze akkor mi a fenét csináljunk????!!!!!

másoknag meg csípőből az első szexkor piásan elélveztetia csajt 20 szor egy kis gyökér, aki áhhh....

szar az élet, aki boldogtalannak született, ugyis hal meg.

2012. szept. 7. 16:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Most ki baxogat? Hát ők írják, hogy nekik nem baj, mert örülnek, hogy a párjuknak jó. De most őszintén nem ezt írják?
2012. szept. 7. 16:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát nem nem rossz,mert a mély érzelmekkel teli intimitás megvan,és szeretem,számomra ő az igazi,akivel le akarom élni az életem.Nem rossz,mert még tanuljuk egymást,egymás testét,türelmes vagyok,miért ne lennék?:)

Hisz szeretem,és ha annyira baromi rossz lenne a szex,akkor biztos nem akarnék mindig rámászni.

2012. szept. 9. 14:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!Légy te is türelmes,ne keseredj el!:)Lehet őt is frusztrálja,és azért nem sikerül neki. Engem is sokáig frusztrált,hogy ugyan miért nem sikerül egyből,ez így volt vagy két hónapig,aztán elkezdtem nem gondolni rá,felszabadulni,így egyre jobb, előbb utóbb pedig biztosan sikerül

(Előző voltam,az egy cipőben járunk csaj :D)

2012. szept. 9. 14:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja és nem,nem arról van szó,hogy örülök,hogy a páromnak jó,és ezért tűröm,hogy én nem jutottam még a csúcsra vele.Ez baromság.Persze örülök,hogy neki jó,de azért attól,hogy nem élvezek el,még nekem is jó :D:)
2012. szept. 9. 14:35
 17/20 A kérdező kommentje:

hallod, ugy mégis hányas cipót hordasz? :P

kezdek amugy affelé orintálódni, hogy semlényeg egyik sem, am volt hogy én sme élveztem el oylan szexünk is és abbahagytuk, mert összeizzadtunk mindnet, meglezsibbadtunk..XD

érezzük egymást, jólegyen, és szenvedélyes. :)

2012. szept. 9. 16:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Az a lényeg :D
2012. szept. 9. 16:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Bmeg kisfiam nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra. A csiklóval meg igen nehéz foglalkozni. Úgyhogy fogadd el, hogy ez így működik a nőknél, a pasiknál meg mindig van ejakuláció.
2013. máj. 24. 01:41
 20/20 paradicsom31 ***** válasza:
nekem sincs hüvelyi orgazmusom. miután a párom elment, orálisan kielégít, akkor van csiklóorgazmusom. Nem mondom h nem szeretnék egy király hüvelyi orgazmust.. De így üs élvezem. Érzem, hogy bennem van, hogy belülről stimulál.. Isteni érzés. Már a mozgásának a látványától is begerjedek.. Hüvelyi orgazmusom nincs, bár mindig közel járok hozzá. Viszont csiklóorgazmusom mindig van, amikor a barátom oráloz nekem (ez szinte minden szexkor van), és ezzel is megvagyok elégedve.
2015. aug. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!