Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ezt kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezt kellene tennem?

Figyelt kérdés

Egy éve nem tudok elfelejteni egy férfit. Kétszer lefeküdtem vele, és nagyon beleszerettem. Egy fiú haverommal beszélgettem erről. Ezt tanácsolta: 'Menj oda hozzá, mondd meg neki, hogy szereted! Nem számít, ha van barátnője!!!'

Nem merem, mert félek, és nem az én dolgom ez, és barátnője is van...

2012. szept. 5. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem a te dolgod?
2012. szept. 5. 19:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Van barátnője, és boldogok együtt. Nem akarok bekavarni!
2012. szept. 5. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát ha nem próbálod meg, akkor soha nem fogod megtudni, hogy lenne-e esélyed. Egy próbát megér, max. visszautasít azzal, hogy jól megvan a barátnőjével, de az nem olyan "megalázó", mintha azt mondaná, hogy bocs, de nem jössz be...

Ha nem teszed meg, akkor még őrlődsz egy darabig, aztán majd szép lassan halványulnak az érzések, de lehet, hogy mindig ott lesz a "mi lett volna, ha" érzés...

2012. szept. 5. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:
és mikor lefeküdtél vele akkor is már kapcsolatban volt?sztem is mond el neki,attól,hogy kapcsolatban van nem biztos,hogy boldog.
2012. szept. 5. 19:38
 5/11 A kérdező kommentje:

Október végén lesznek egy évesek... Fiú haverom azzal nyugtat, hogy 'egy év az nem hosszú idő, nem jelent ez még semmit'. Olyan aranyos volt :D

Viszont 12 év korkülönbség van köztünk...

2012. szept. 5. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
na az a 12 év, az nem túl jó, ha megkérdezhetem hány éves vagy?
2012. szept. 5. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:

igy mar maskepp nez ki a helyzet...

a haverodnak volt eggyaltalan kapcsolata? 1 ev igenis sokat jelent,

2012. szept. 5. 19:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak nyugtatni akart ezzel, természetesen nem gondolta komolyan
2012. szept. 5. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:

'Menj oda hozzá, mondd meg neki, hogy szereted! Nem számít, ha van barátnője!!!'

Szerintem meg rengeteget számít,lehet hogy elküld melegebb éghajlatokra.

Valószínű hogy a csajt jobban szereti mint téged,ha egy éve együtt vannak,veled meg lefeküdt 2x,és szia.

2012. szept. 5. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon nem értem, lefeküdni le mertél vele, de ezt meg nem mered megmondani?

Amúgy már azzal is belebarmoltál a kapcsolatába, hogy lefeküdtél vele, szóval innentől kezdve már ugyan mindegy.

2012. szept. 6. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!