Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezt kellene tennem?
Egy éve nem tudok elfelejteni egy férfit. Kétszer lefeküdtem vele, és nagyon beleszerettem. Egy fiú haverommal beszélgettem erről. Ezt tanácsolta: 'Menj oda hozzá, mondd meg neki, hogy szereted! Nem számít, ha van barátnője!!!'
Nem merem, mert félek, és nem az én dolgom ez, és barátnője is van...
Jobb megbánni azt, amit megtettél, mint azt, amit nemtettél meg....A ma csak egyszer van, soha többé, úgyhogy mindent meg kell tenni amit lehet, de nem mindég lehet megtenni azt, amit kell....Te abba a helyzetben vagy, hogy meglehet tenni, így hát meg kell tenni. Aval hogy beszélsz, nemfordul fel a világ...
Csak ha a másik szempontból vesszuk, akkor ha NETáN téged választ, szegény csajszi, egy év után, hogy fogja magát érezni? Te csak egy eggyéjszakás kaland voltál, amit a férfiak csak kihásznállnak a nokben...Lehet emlékezni sem fog rád, de meglehet próbálni.....De én nemhiszem, hogy akarna valamit toled....Ezen akkor kellet volna tornod a fejed, mikor lefekudtél vele másodszor, akkor kellet megmondani neki, nem már 1 év után....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!