Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem? Pár hete van egy barátnőm de szakítani akar velem, mert osztálytársak vagyunk és ez neki nem fekszik, már félig el is határozta de én meg nem szeretném, hogy vége legyen.

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Vesd fel neki , hogy mi lenne ha csak sulin kívül lennétek együtt?...de ha neki ez nem jó, nem érzi jól magát a kapcsolatban, szerintem hagyd.ha szeret úgy is vissza megy hozzád.
2012. aug. 29. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit takar az, hogy neki ez nem fekszik?Mármint zavarja, hogy osztálytársak vagytok?
2012. aug. 29. 20:33
 3/4 A kérdező kommentje:
igen zavarja
2012. aug. 29. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Eddig is kaptam jó választ, de még azért jöhetnek válaszok bőven, SŰRGŐS lenne nagyon.
2012. aug. 29. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!