Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amióta felszedtem pár kgt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta felszedtem pár kgt nem kívánom a szexet és ami a legrosszabb már a párom sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom sok ember fejében megfordul az h "fogyj le" de sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet :(

6 év dohányzás után letettem, abbahagytam a cigarettázást , de szinte 10 kg feljött rám . egyszerűen annyira kigömbölyödtem hogy magamról is megváltozott az eddigi kialakított képem is , amit igen nehezen tudok elfogadni. nem érzem jól magam a bőrömben , emiatt a szexet sem kívánom annyira. Sajnos ez a páromra is rossz hatással lett, mert a sok visszautasítás miatt elvettem a kedvét a szeretkezéstől :(

Aki járt ilyen helyzetbe , tudna nekem tanácsot adni hogy mit tegyek, vagy valamit? akár egy egy apró trükköt, hogy hogyan tudnám elfogadni magam , hogy újra szexinek érezzem magam ? köszönöm :(

2012. szept. 6. 19:46
 1/4 ASOT ***** válasza:

az ha a párodnak megváltozott a hozzád-állása az m,ég érthető lenne, de ezek szerint halványan de undorodsz egy kicsit a külsődtől.

Más nincs! csak sport. Persze nem egyszerű semmi sem az, kitartás és akaraterő és hiszti mentes napok kérdése.

2012. szept. 6. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is most híztam meg egy kicsit. Bár nem tíz kilót, és csak amiatt, hogy abbahagytam azt a sportot, amit korábban csináltam, de nagyon kis pufók lettem, meg olyan trotyis...

Én is elundorodtam magamtól, rossz érzés volt tükörbe nézni, de engem pont ezt motivált arra, hogy amíg ki nem találok valami sportot, vagy akármit, minden este fussak a környéken.

10-10 percekkel kezdtem minden este, most vagyok azon, hogy bírjak 20-20 perceket is, aztán majd 30, 40, stb... És diéta.

Persze nem lesz látványos eredmény egyik napról a másikra, de jobban érzem magam, főleg, hogy nem úgy állok a tükör elé, hogy fújjmár de undorító vagyok, hanem, hogy ez el fog tűnni, meg fogom tudni csinálni, és le fogok fogyni ismét.

És ez nem kerül pénzbe, sok időbe se, mert a környékeden biztos te is el tudsz menni valahova futni, (vagy otthon tornázni) és csak kicsi energiát kell rászánni.

Ha nem tetszik, változtass! :)

Olyat szerintem senki nem tud mondani, hogy persze, most számolj háromig, nézd meg az úszógumidat vagy a narancsbőrödet és tapsra érezz túláradó örömöt és szexiséget...

De én szurkolok neked, biztos, hogy képes vagy rá, hogy elérj egy áhított testalkatot!

2012. szept. 6. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyire beállt a dominó effektus, hogy leszoktál-meghíztál-téged is zavar-leálltatok a szexszel, és ez neked kellemetlen, meg nem vagy elégedett az állapotoddal, és csak egy megoldása van, hogy lefogysz, akkor azt meg kell tenned! Különben, ha emiatt szakítotok végül, ezt sosem bocsátanád meg magadnak, és nem egy könnyen állnál talpra utána. Úgyhogy inkább még most lépj, amíg nincs minden veszve!

Egy biztos, a zöldségektől, gyümölcsöktől nem fogsz hízni, sztem iktasd be az étrendedbe nagyobb mértékben őket, meg csökkentsd a hulladék kajákat, nassolványokat!

Azon is elgondolkodhatnál, hogy a dohányzás csak elnyomta azt a túlevési vágyadat, ami mindig is ott volt, és hogy ezzel mit kompenzálsz, mi hiányzik az életedből...

2012. szept. 6. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ugyan úgy ettem/eszek mindent, csak kevesebbet és a szénhidrátot megpróbálom minimálisra csökkenteni. Nem vagyok édes szájú, de nagy ritkán, ha eszek valamilyen sütit, akkor jóval kevesebbet eszek ebédre, hogy bele férjen még egy kis süti. Egy fokozatos minimális kis mozgás sem árt. Márciustól csinálom ezt, utolsó méredzkedés júliusban volt, akkor voltam 19kiló mínuszban, pedig tényleg nem sanyargatom magam. Könnyen hízok, de szerencsére könnyen le is megy. Abban nem tudok tanácsot adni, hogy tudnád elfogadni magad, mert nekem nem sikerült és nem csak a kinézet miatt, az sokkal jobban zavart, hogy elfáradok gyorsan, nem kényelmes. Most már jobb, de még mindig nem az igazi.
2012. szept. 7. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!