Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek boldog a párkapcsolatomban, ha a barátnőm nem tud elélvezni szex közben?
Létezik iylen?
senkivel sem voltmég orgazmusa. nekem nagyon rosz, hogy képtelen rá, és hogy bármit is csinálok, bárhogyan igyekszem nemmegy...:/
saját magának nem is szokta csinálni, így nem si tapasztalta még emg az érzést sem.
kevésnek érzem magam...:/ ennyire sz*r meg béna pasi vagyok, hogy nemtudom a szerelmemet, aki fontos nekem, eljuttatni az orgazmusig?
mindig mondja, ohgy nagyon nagyon jó velem a szex meg minden...de ez így nekem rosz, hogy ő sosem élvez el...:/
én 19 vagyok, bnőm 18, fél éve vagyunk együtt
mármint oylan létezik e, hogy boldog párkapcsolat úgy, hogy a csaj nem élvez el...
mert attól tartok, hogy mivel ugye nem élvez el, mindig mindig más pasikra fog kacsintgatni, mert hajtja az ösztön, hogy uristen ez a pasi lehet képes eljuttatni a csúcsra...:/
"mert attól tartok, hogy mivel ugye nem élvez el, mindig mindig más pasikra fog kacsintgatni, mert hajtja az ösztön, hogy uristen ez a pasi lehet képes eljuttatni a csúcsra...:/"
aranyos vagy, hogy ezen aggódsz, de szerintem ez alaptalan félelem
tudod, ha annyira vágyna az orgazmusra, akkor próbálná maga is elérni
de amint írod, ezt nem teszi
nem akarlak elkeseríteni, de nekem gyanús, hogy a barátnődnek egyáltalán nem is fontos a szex...
Teljesen egy cipőben járunk kérdező! Korban,és járási időben is!:DKomolyan!
Én ha magamnak csinálom,el tudok menni,de a párommal nem,ennek ellenére imádom vele a szexet,napi négyszer is rámásznék akár(rá is szoktam ha az idő és a hely engedi).
Attól,hogy vele nem sikerül(de mondjuk én mindig orgazmus közeli állapotban vagyok,csak mégsem sikerül),még nagyon jó vele. Eleinte az én páromnak is ilyen gondjai voltak mint neked,nem érezte magát elégnek.Annyit tettem,hogy többé nem soroltam neki,hogy én nem megyek el,hanem csak azt,hogy mi volt pl nagyon jó.Abszolút nem megy a kapcsolatunk rovására ez a dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!