Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a saját döntések?
Ez akkor is így volt, mikor nem volt internet egy generációval ezelőtt mondjuk?
Nem vagyunk képesek egyedül dönteni valamiben? Itt kell megkérdezni, hogy mit engedhetek meg párunknak? Vagy járjunk-e vele egyáltalán? Mert ha "nagyon gáz" akkor nem tesszük meg, még ha akarjuk akkor sem, csupán azért, mert tiszta gáááz mások szerint..
Saját érzéseink és döntéseink nincsenek? Ennyire nincs már senkinek se manapság? Csak azt szabad ám csinálni ami nem "gáz" az emberek szerint.. forduljunk saját érzéseink ellen, csak mert ha valami olyat teszünk ami gáz, kilógunk, és akkor meghalunk a csorda nélkül..
Két évtizeddel ezelőtt is ez volt?! Vagy nem? mert senki se tudott róla, nem volt ilyen felület, internet ahol hülyeségeket írhatunk?
Szabad gondolkodni is.
Nem feltétlen fogadják meg, sokszor csak egy véleményt kérnek. Ez hasznos, ha az adott illető mondjuk nem tud mást megkérdezni, vagy nem akarja másnak elmondani.
Bár sok a hülyeség is itt, az biztos.
Engem teljesen hidegen hagy, hogy mások mit gondolnak arról, amit élvezek, szeretek csinálni. Hiába mondják, hogy "gáz", amit csinálok, ha nekem jól esik, akárki akármit mondhat, én akkor is csinálni fogom, amennyiben ezzel nem veszélyeztetek másokat. A szerelem, a szex két emberre tartozik, senki másra.
Sokszor látom az "Az gáz, ha..." kezdetű kérdéseket. Ez eléggé szomorú. Egyáltalán honnan ered a gáz szónak ez a jelentése? Ez is idegesít engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!