Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak a saját döntések?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a saját döntések?

Figyelt kérdés

Ez akkor is így volt, mikor nem volt internet egy generációval ezelőtt mondjuk?

Nem vagyunk képesek egyedül dönteni valamiben? Itt kell megkérdezni, hogy mit engedhetek meg párunknak? Vagy járjunk-e vele egyáltalán? Mert ha "nagyon gáz" akkor nem tesszük meg, még ha akarjuk akkor sem, csupán azért, mert tiszta gáááz mások szerint..

Saját érzéseink és döntéseink nincsenek? Ennyire nincs már senkinek se manapság? Csak azt szabad ám csinálni ami nem "gáz" az emberek szerint.. forduljunk saját érzéseink ellen, csak mert ha valami olyat teszünk ami gáz, kilógunk, és akkor meghalunk a csorda nélkül..

Két évtizeddel ezelőtt is ez volt?! Vagy nem? mert senki se tudott róla, nem volt ilyen felület, internet ahol hülyeségeket írhatunk?

Szabad gondolkodni is.

2012. szept. 6. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
"Szabad gondolkodni is." - Áhh, agyat növeszteni nehéz... :(
2012. szept. 6. 22:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem például sosem volt még szükségem erre a kategóriára, a többi viszont elég hasznos. Ebbe a kategóriába csak röhögni jűrok.
2012. szept. 6. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:

a kamaszkor jó mentség az ilyen jellegű kérdésekre :)

meg vannak sokan, akik szeretik ha foglalkoznak velük egy ilyen felületen

2012. szept. 6. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 10 éve se volt ilyen gond. Akkor voltam tini, ha valamiben tanácsra volt szükségem. Ott volt a legjobb barátom :)
2012. szept. 6. 22:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ebbe a Tv, hogy is nagyon hibás. Csak ontják, hogy mi a helyes, jó, menő.
2012. szept. 6. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Az ember ilyen,nagyon befolyásolható,gondolkodásilag és erkölcsileg is.A többség adja az erőt az egyéneknek,ha egy vagány gyerek egyedül jár az utcán,nem csinál semmit,ha barátai közt van és pláne ha lányok is vannak akkor beindul a gépezet hogy másoknak megfeleljen.Az előítéletek is szájról szájra terjednek és apáról fiúra.

Volt egy kísérlet ahol kamu áramot vezettek az beavatottba és a tesztalany kapcsolta egyre erősebbre az áramot,mikor már hangosan jajgatott és a szívét is fájlalta a beavatott még akkor is sokan belementek mert ezt kapták feladatnak,majd betettek megerősítő személyeket akik szépen befolyásolták is a végeredményt,tehát egy plusz ember elég volt hogy ugyanúgy tegyenek a tesztalanyok is.

Ijesztő a ember!

2012. szept. 6. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
"az"
2012. szept. 6. 22:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Milgramm kísérlet.
2012. szept. 6. 22:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Én itt sose kérném ki érzelmi/szexuális dolgokban senki véleményét, csupán észt osztani járok ide, ha már olyan sok van belőle nekem!

Meg szeretnék harmadikból első lenni a kategória toplistán - de legalább második. :-)

2012. szept. 6. 22:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak, ez mindig is így volt.

Nem volt internet, de máshogy, például személyesen is ki lehetett kérni mások véleményét.

2012. szept. 6. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!