Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult :S?! Saját döntések vagy baráti tanácsok?!
2éves kapcsolatomnak lett vége 7hónappal ezelőtt..
és most újra felkerestük egymást a volt barátommal mert iszonyatosan szeretjük egymást és újra szeretnénk kezdeni.
a hátulütője a dolognak az hogy ha összejövök vele mindenki (barátok,barátnők) megfognak utálni .... elég nehéz ez a helyzet ... fogalmam sincs hogy mit tegyek. ( a srácon észrevehető a változás és komolyan áll a dologhoz.)
szerintem ha szereted és ő is teljesen szerelmes beléd.....
eltudnád vele képzelni az életed??
miért utálnának meg a barátaid?? olyan rossz dolgot tett a fiú??
értem.. szerintem attól hogy a barátaid őt nem szeretik nem hinném, hogy téged megutálnának.... hiszen ők a barátaid, akikre számíthatsz, a legjobbat akarják neked..
te tudod, hogy milyen, és hogy mennyire szereted.. én ha ebben a helyzetben lennék,(bár nem tudod pontosan, hogy milyen)újra kezdeném vele, ha 7 hónap után is szeretem...
ha igazi barátnő v barát akk nem fognak elpártolni mellőled, azért mer van 1 véleményük erről és ki is mondták az tökjó..
de mér megfenyegettek h ha nem azt csinálod amit ők mondanak akkor nem lehetsz többé a barátjuk?
szerintem gyere össze vele, mer utána még mindig megenne a gondolat h nem próbáltátok meg még 1x, aztán utána még mindig szakíthattok
egyébként mien érvekkel mondták a barátaid h mér ne gyere össze vele? v mér szakítottatok 1x?
tegnap találkozta vele és mintha nem is ő lett volna.. annyira más volt.. teljesen megváltozott..de jó irányba.
azért szakítottunk mert rengetek veszekedés volt és nem beszéltük meg a dolgokat csak összevesztünk és ennyi volt..
egyszer bnőmtől kérdeztem hogy netán ha összejönnék volt barátommal akkor vége lenne a barátságunknak?! azt mondta hogy igen ... (hozzáteszem most ő is ugyanigy van és mégsem szoltam pedig..énse birom a barátját..) de erre is csak azt mondaná hogy az ő helyzetük más..aha..köszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!