Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! El tudnátok fogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! El tudnátok fogadni, hogyha kiderülne a társatokról, hogy a saját neme iránt is érezz vágya?

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát őőőőőőőő.......... ez pár dologtól függ.
2012. aug. 26. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
én elkeserednék hogy mit csináltam rosszul...viccet félre téve én nem tudnék együtt élni egy biszex csávóval...
2012. aug. 26. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert én sem lennék különb nála. Ha én vonzódom a nőkhöz is, nem ítélhetem el, mert ő a férfiakhoz is.
2012. aug. 26. 16:07
 4/13 anonim ***** válasza:

El. Figyelj, vagy-vagy. Mivel a biszexualitás nem azt jelenti, hogy egyszerre, egy időben vonzódik ide és oda, hanem azt, hogy mindegy, ha beleszeret valakibe, hogy fiú vagy lány az illető - ezért no para.

(Ha szeret, akkor velem van. Ha szeretem, akkor vele vagyok. Ha nem szeret, akkor mással van és nem velem. Akkor meg édesmindegy, az most fiú-e vagy lány, mivel nem én vagyok, nem rólam szól. Nnna. :D)

2012. aug. 26. 16:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem. Valahogy a biszex pasi az, aki túlmutat a tűrőképességemen, elég sokmindenre legyintek, perverziók, vágyak stb, deeee... az, hogy a pasim arra vágyjon, hogy más pasikkal szexeljen, meg minden... Nekem ez sok lenne.

21L

2012. aug. 26. 16:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönnöm a válaszokat, de bővebben is kífejthetitek
2012. aug. 26. 16:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Amig velem van addig oké, azt, hogy mit csinált előttem, édes mindegy...vagy mit csinál utánam az meg pláne, nem fog jobban vagy kevésbé fájni ha fiú vagy ha lányé hagy el
2012. aug. 26. 16:28
 8/13 anonim ***** válasza:
engem egy kicsit zavarna szerintem, ha megnézi őket, de igen, el tudnám fogadni azért. csatlakozom az előttem szólókhoz. ha velem van, akkor biztos szeret is, és ha én is szeretem, akkor nem hagyom el ezért. én örülnék neki ha el is mondaná. meg neki is biztos jobb úgy.
2012. aug. 26. 16:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem a párromat és minden jó vele, úgyhogy nincs szándékomban elhagyni, de a tudta nélkül nem szeretném kiprobálni.
2012. aug. 26. 16:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés. Attól függ, hogy csak eljátszott a gondolattal vagy ki is akarja próbálni esetleg rendszeresíteni.

Jelezted már valahogy a párodnak, hogy vannak ilyen vágyaid?

2012. aug. 26. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!