Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! El tudnátok fogadni, hogyha kiderülne a társatokról, hogy a saját neme iránt is érezz vágya?
El. Figyelj, vagy-vagy. Mivel a biszexualitás nem azt jelenti, hogy egyszerre, egy időben vonzódik ide és oda, hanem azt, hogy mindegy, ha beleszeret valakibe, hogy fiú vagy lány az illető - ezért no para.
(Ha szeret, akkor velem van. Ha szeretem, akkor vele vagyok. Ha nem szeret, akkor mással van és nem velem. Akkor meg édesmindegy, az most fiú-e vagy lány, mivel nem én vagyok, nem rólam szól. Nnna. :D)
Nem. Valahogy a biszex pasi az, aki túlmutat a tűrőképességemen, elég sokmindenre legyintek, perverziók, vágyak stb, deeee... az, hogy a pasim arra vágyjon, hogy más pasikkal szexeljen, meg minden... Nekem ez sok lenne.
21L
Nehéz kérdés. Attól függ, hogy csak eljátszott a gondolattal vagy ki is akarja próbálni esetleg rendszeresíteni.
Jelezted már valahogy a párodnak, hogy vannak ilyen vágyaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!