Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy nem vonz a saját korosztályom?
21 éves lány vagyok, még sosem volt kapcsolatom, és azt vettem észre magamon, hogy egyáltalán nem vonzódom a saját korosztályom fiúihoz (Anyu szerint koravén vagyok, mindig felnőtt társaságban éreztem magam jól kisebbként is).
25 év alatti fiúval még sosem tudtam normálisan beszélgetni, akik eddig tetszettek mind 25-32 évesek voltak.
Nem hiszem, hogy ez probléma lennem, csak azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok idegenek véleményére, mert a családom nyilván elfogult velem :)
Ja és ami nagyon érdekes:
Vajon miért van az, hogy hihetetlenül őszintén és gátlások nélkül tudok beszélgetni az említett "idősebb" férfiakkal (fordítva is igaz), ellenben a lányoktól szinte félek, hogy kibeszélnek a hátam mögött és nem őszinték?
Emiatt csak pasi barátaim vannak, ami miatt természetesen r*banc vagyok... pláne, hogy még sosem voltam senkivel... na mindegy, aki gondolja, írja le a véleményét :)
A lányok a férfiakban az óvó, védelmező társat keresik, úgy, hogy ez normális. Az, hogy nincs lány barátnőd, a körülményeidből adódhat. Nem jöttél össze olyannal akivel működött volna a "kémia".
Lehet, hogy nagyon feminin, heterocentrikus személyiség vagy.
Ez nem heterocentrikusság. Én 27 éves vagyok, 14-15 éves korig csak fiúbarátaim voltak, mint minden fiúnak (a lányoknak meg lánybarátaik). Jó, áltsuli ötödikben levelezgettem egy csajjal.
Ma meg mi van? A fiúknak szinte csak lánybarátaik vannak, a lányoknak meg fiúbarátaik. Ezért több a személyiségzavaros, az igazából nem homár, de mégis homárkodó emberek száma . A fiúk is puszilgaták egymást, a nők köpködnek. A fiúk egy beföttesüveget sem tudnak lecsavarni, a nők egy cérnát nem tudnak befűzni. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!