Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van köztetek olyan, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, akinek a férje jobban szereti a saját anyjának a főztjét, mint a feleségéét? És ezt hangoztatja is? Rendjén van ez így?

Figyelt kérdés
Sajnos, nálunk így van. 3 éve vagyunk házasok. Szinte minden ételre, amit főzök, azt mondja: "Ez nem olyan, mint az anyámé! Miért nem csinálod úgy! Kérdezd meg tőle, hogy csinálja, és csináld úgy!" Az addig rendben van, hogy próbálok a kedvébe járni és 1-2 fogást ellestem anyósomtól, na de én is hoztam egy ízvilágot otthonról, amit az anyukámtól tanultam, és azt nem szeretném félretenni, sutba dobni. Nagyon sokat sírok emiatt... Legszívesebben a fejébe borítanám az ételt, hálátlan férfinép. Fogalma sincs, hogy milyen munkával jár, mire egy kétfogásos ebéd az asztalra kerül...

2012. júl. 2. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
10%

én felfalnám a főztödet

meg a melleidet is

2012. júl. 2. 18:20
 2/10 okoska31 ***** válasza:
100%

hát tényleg nem szép.

Mert ha még úgy mentél volna hozzá, hogy nem tudsz főzni - esetleg. De így, hogy tudtál főzni, hiszen otthonról hoztál ízvilágot.

Szóval menjen a kedves férjed a francba.

Szerintem egyszer borítsd a fejére az ételt azzal, hogy ha jobban ízlik az anyád főztje, edd azt - és, hogy kicsit elüsd az élét, el is poénkodhatod a végét (ez meg akkor jó lesz pakolásnak, vagy mit tudom én...:))

2012. júl. 2. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

nem olyan nehéz egy levest/húst/köretet elkészíteni. nem értem mit problémázol. ha az anyós ízvilága nem tetszik akkor főzz két edénnyel.

vagy főzzön magára.

2012. júl. 2. 18:22
 4/10 anonim válasza:
47%
Igen, sokakkal megesik. De gondolj bele, azokon az ételeken nőtt fel több éven keresztül amit az anyuci főzött. Hiába mész el te is egy étterembe, lehet hogy az otthoni jobban ízlik, hiába nem profi szakács készítette. Szerintem lesd meg hogy milyen ízesítés tetszik a párodnak, és próbálj aszerint főzni. Vagy egyszerűen csinálj olyan ételeket amiket még előtte nem evett, ilyen speciálisakat, moderneket, azokra nem fogja mondani hogy az anyumé jobb, hisz még sose csinált olyat! Pl.: Gyros tál ami most nagyon népszerű
2012. júl. 2. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
mindenki a sajat anyukajanak a fozrjet szereti a legjobban..hisz azon nott fel az ember fia..de en meg.duglak ha akarod..
2012. júl. 2. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Akkor főzzön ő.

Párom úgy főz, ahogy ő tanulta az anyukájától, én meg úgy, ahogy én tanultam. Így legalább változatos az étrend. :D

Én a helyedben biztos, hogy a fejére borítanám a kaját és nem főznék neki semmit, ha ilyen. 25N

2012. júl. 2. 18:25
 7/10 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
79%
Ha ilyet mondana nekem valaki soha többé nem csinálnék neki kaját....
2012. júl. 2. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, miért magadat marcangolod ezért... Persze, próbálj a kedvében járni, de ha hálátlan, akkor elteszed előle a kaját és megmondod, hogy főzzön ő magára. Én ezt férfiként mondom neked...

Erről amúgy párom sógora jutott eszembe: a srác anyja baromi rosszul főz (nem vagyok válogatós, de az katasztrófa, főleg egy nagycsaládos anyától és nagymamától). A fickó megmondta, hogy a kérdezőéhez hasonló probléma náluk nem lesz, ő mindig csak annyit mond az asszonynak: "csak úgy ne csináld, mint anyám" xD.

2012. júl. 2. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tanuld meg, hogy hogyan késziti anyosod a paprikáskrumplit (vagy akármi mást, de csak egyet pontosan ugyanolyant) Aztán fözd azt 3 hétig minden nap. Ha már a fülén jön ki, megmondhatod, hogy csak ezt tudod olyanra késziteni, mint a nagy varázslo. Vagy eszik mást is, vagy marad a paprikáskrumpli.
2012. júl. 2. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy főzz olyanokat, amilyenekhez nem szokott! Gondolom otthon a klasszikus magyar konyhához szokott. Próbálj ki olasz, görög, kínai, stb. recepteket!
2012. júl. 2. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!