Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek számít, ha a párja a Facebookon egy ellenkező nemű, jól kinéző ismerős képét like-olja?
Igazából nekem személyesen sok közöm nincs a kérdéshez, csak annyi, hogy kiírtam, amit azért tettem, mert már érdekelt a dolog, hogy ki mit gondol erről. Sok olyan sztorit hallottam, hogy pont az ilyen miatt megy a hiszti, a balhé és lesz a szakítás.
Csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére.
Ezt a sok értelmes hozzá szólást....:((((
Az emberek többségének fogalma sincs arról, hogy ennek milyen jelentősége van, vagy lehet mind a 3 fél számára. Azt hiszitek, ez csak egy gomb nyomás. Valóban csak annyi??? Mert ha csak annyi, akkor miért is olyan fontos, hogy ezt megtegyem???? Ha nem az,akkor meg jogos a felháborodás.
Jó duma ez a hűség és nem vakság. Senki nem kívánja a másiktól, hogy rá se nézzen egy másik emberre. De ha már gesztus értékű jelöléssel látja el, azzal egyfajta kapcsolatot kezdeményez, jelzés értékűen közli, hogy a másik bármilyen oknál fogva like (azaz tetszik).
#7! A tied aztán az értelmes hozzászólás! :D Basszus, akkor ha én a barátnőim/lány ismerőseim képét lájkolom (lány vagyok) akkor titokban szeretem őket? :D
És ha lájkolom egy fiúismerősöm képét, amin épp a barátnőjével van, akkor mivan? :D Azért lájkolom, mert szerintem aranyosak, nem azért mert valami kapcsolatfélét szeretnék kezdeményezni..
A kérdésre válaszolva: Egyébként ez csak a gyerekeknél/tiniknél számít valamit.
Páromnak nincs is facebookja...lehet nem is létezik..
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!