Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ez a dolog?

Figyelt kérdés
Bejelölt myvip randin egyik o.társam,hogy tetszem neki. Én is visszajelöltem,erre ő letörölt. most tutira rajtam fog röhögni mindenki. :(
2009. júl. 28. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Mért lenne ciki? Ő is fent van szóval nincs mit szégyellned szerintem.
2009. júl. 28. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Előzd meg és röhögj rajta te. Ő is ugyan úgy fent volt ahogyan te. Szerintem azért nem kéne egyik se cikizze a másikat ezért.
2009. júl. 28. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem lehet h veletlenul torolt en is jartam ugy hi5n,aztan vissza vettem... :-)
2009. júl. 28. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
23:18as vagyok az is lehet nem vette eszre h torolt..szerintem jelold ujra baratnak:-);)
2009. júl. 28. 23:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Biztos nem véletlen volt. Nem úgy viselkedik velem,mint akinek tetszem. :( És biztos ráfoggná,hogy csak unalomból regisztrált.
2009. júl. 28. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Mondhatod azt, hogy csak azért jelölted vissza, mert nem akartad megbántani.. :P

(23/F)

KG

(A kérdezők értékeljék a válaszaim)

2009. júl. 29. 01:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennek egy ellenszere van, kezd Te a pletykát arról, h fent van:D

Kezd mesélni a az osztályzásaidnak, akikkel jóban vagy, h képzeljétek, bejelölt, arról nem kell beszélni, h visszajelölted, ő meg letörölt.D

Úgy is csúsztathatod, h téged amúgy sem érdekel:D És miért nem érdekel? Mert egy állati helyes pasival találkoztál ott, és leveleztek:D Még igaz is lehet, hosszú a nyár:D

2009. júl. 29. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!