Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy esne? És mit reagálnátok?
Van egy lányismerőse a páromnak, régebben találkozgattunk vele, meg közös programok, stb, csak történt 1-2 apróság, ami nem pont jól jött ki, így ezek elmaradtak mostanság...
Ő azóta a párommal KETTESBEN akar találkozni, mellette arra bíztatja, hogy nekem ne mondja el...
Nem bántani akarlak, sőt nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, de nyitottabb szemmel kellene járnod! Nem csak a nő a hibás, a párod ugyanúgy partner ebbe a kis "játékba!
Nem értek egyet ezzel a "barátsággal" sem, de feltenném neki a kérdést, hogy a barátja fontosabb, mint a párja, ha ő bejárhat a munkahelyre, te meg nem? Stb...
Szerintem nincs már más megoldás, csak ha döntés elé állítod! Próbálod vele megértetni, azt, amit egyébként nyilván tud ő, nem hülye, csak férfi...
Mondd neki, hogy te nem tudsz ilyen hármas kapcsolatban élni, döntse el mit akar!
Hazudozik, titkolózik és a csajt sorolja eléd! Ez minden, csak nem szerelmi kapcsolat így!
Én megmondtam neki, hogy vagy ő, vagy én, erre "jaj, persze, hogy te..."
Meg hogy engem ismernek a (volt) munkahelyén, a csaj viszont akár ügyfél is lehet, és úgy nem bukik le, hogy ismerős van nála (ugye nem csak szerintem gagyi kifogás...)
Őszintén, féltem, hogy olyan válaszok jönnek, hogy túlreagálom, meg mit kell ekkora ügyet csinálni belőle, de ezek szerint nem csak én gondolom, hogy ez így nincs rendjén.
A párommal ha próbálok ilyenkről beszélni, folyton visszatámad, hogy én meg ezt meg azt csináltam, én sem vagyok különb.
Igen ám, csak annyi, hogyha elkövettem valamit, egyből elmondtam, sose hazudtam... Hajtogatja, hogy nem történt köztük semmi, de mondtam, nem az érdekel, mi történt, meg mi nem. Hanem hogy kibeszél, hazudik, és még a csaj is hazugságra bíztatja, nekem ez bőven elég...
Aki kérdezte: 27 éves a párom, én meg 24.
(A konfliktus meg 22)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!