Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok erre? Mit csináljak ilyen helyzetben?
Nem tudom... elég gyökér dolog szerintem olyasmit mondani a barátodnak, hogy "hát ha megkértél volna, igen mondtam volna"...
Ha magától nem jut eszébe, szerinted el akar venni? Vagy még inkább... Ha akár meg is kéri normálisan a kezed, téged nem zavarna a tudat, hogy vajon nem csak azért tette, mert te ráerőszakoltad magad, és magától nem is ment volna bele...?
Én biztos nem fogom erőltetni, hogy elvegyenek, ha nem akar, hát nem akar... Senkinek nem leszek a kikényszerített felesége.
A barátod is elég fura, de egy ilyenre a pasik nem tudnak normálisan reagálni.
21L
Azért én se gondolnám komolyan hogy majd pont fogmosás közben fogja megkérni a kezem :D te hoztad fel a dolgot, nem értem mit vártál, hogy mit reagál rá.
Szerintem inkább te kezdesz kiábrándulni belőle (bár ennyi miatt...) mert ha nem így lenne és tényleg szeretnéd, akkor nem lenne ez a vita tárgya napok óta. Később lesznek ennél százszor komolyabb dolgok, amiken át kell lendülnöd ha nem akarod hogy rámenjen a kapcsolatod. Türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!