Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok egy ilyenre? Nektek hogy esne?
a barátommal kb 5nap után ma taliztunk újra. bringáztunk, és előtte tekertem erre megszólal ilyen jó a segged hangon hogy "hmmm neked mióta ilyen széles a csípőd"
annyira rosszul esett, elég sértődékeny vagyok. Ő az elmondása szerint bóknak szánta mert izgatónak találja hogy a hasam lapos, a csípőm meg széles. De rosszul esett, eléggé félre értettem, hogy kövérnek gondol-e?
de most vajon kövérnek tart? O.o
165cm magas vagyok és kb 54kg.
Szia! :)
Semmi okod a félelemre, szerintem nem vagy kövér.. :)
köszi
csak olyan félreérthető ez, nem??? de bocsánatot kért, hogy ő ezzel nem megbántani akart, csak bóknak szánta, Imádja a testemet.
Hát én nemis tudom:S
Szerintem arra értette, hogy szép formás feneked lehet. Amit csakis bóknak szánhatott. A testsúlyod és magasságod pedig tökéletes, egy ilyen lányra vágyok én is így látatlanba! (Nem lehet hogy nehéz heted volt/menstruálsz és azért voltál ilyen érzékeny?)
Tényleg bóknak szánta, legalábbis én annak szánnám ilyen helyzetben!
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!