Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a féltékenység?

Figyelt kérdés
Szóval több mint 1 hónapja együtt vagyok egy sráccal. Nagyon rendes, komolyan! Legalább is az elején az volt! Aztán elkezdett durván beszélni ill. bánni velem mintha a kutyája lennék!(semmi légyszíves). Most már ott tartunk,hogy ha beszélek egy fiúval facebookon vagy bárhol akkor elkezd rángatni,hogy miért beszélgettem vele ..stb. Azt mondja azért ilyen,mert nem akar elveszíteni,de közben olyanokat mond hogyha beszélek ismerőssel(fiúval) hogy:" akkor menj hozzá, még egyszer beszélsz vele vége!" nem értem.. szeretek vele lenni,de mindennap veszekszik velem,mert 1 szót beszélek valakivel és ezt onnan tudja hogy suliból ráírt pár emberkére hogy figyeljenek engem! mit tegyek...
2012. szept. 5. 22:47
 1/5 Hole Hunter ***** válasza:
Dobd a fenébe...ez egy kretén.
2012. szept. 5. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ez egy nyomorék,még hogy figyeljenek téged?pfff hidd el ezerszer láttam ilyet,nem lesz jó vége kár vele szenvedni....NE HAGYD MAGAD!!nem vagy kutya!!!!!!
2012. szept. 5. 23:15
 3/5 A kérdező kommentje:
nem hagyom magam!!! az biztos.. igen nehéz is , de megszerettem :/
2012. szept. 5. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt pasimnál is így kezdődött... először “csak“ megrángatott...aztán később jött a verés is. te ne húzd el eddig! 99% hogy ez lesz a vége, mert a barátod beteges! Még most hagyd ott. később csak nehezebb lesz.
2012. szept. 6. 09:50
 5/5 Ancseszkava válasza:
Sajnos 16 évig éltem egy ilyen emberrel,az eleje pont így kezdődött! Soha nem voltam boldog mellette,tönkretett,depressziós,szociális fóbiás lettem mellette.... Minél hamarabb szabadulj meg tőle!
2012. szept. 10. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!