Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Féltékenység, lesz ez jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység, lesz ez jobb?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan emberek véleménye érdekel akik hasonló cipőben járnak. 5 éves kapcsolatom van,gyerekünk is van már. Az első kapcsolatomban egy csöppet megbántott az akkori barátom és egyszerűen nem tudom kiheverni. Annyira bennem maradt ahogy megbántott,hogy hiába van boldog családom már megöl a féltékenység. Nagyrészt magamban tartom,csak mikor már felgyülemlik sok negatív dolog akkor jön ki rajtam. Próbáltam változtatni,de egyszerűen nem megy. Pl ha párom megnéz egy jó csajt,teljesen kész vagyok. Magamban tartom,de robbanni tudnék és borzasztó nehéz itt belül. Vagy pl szülés után ahogy hazajöttem és láttam hogy a párom szexfilmeket nézett és meg úristen hogy nézek ki.. és mért csinálta ezt és a többi hülye kérdés magamba.. Valaki hasonló? :( És nem lehurrogásokat meg hülye vagy beszólásokat kérek,hanem tippeket mivel lehetne ezt az érzést elmulasztani? :(

2012. szept. 4. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
én is eléggé féltékeny típus vagyok, és én is tudnék robbanni, ha megnéz valakit, de próbálom visszafolytani, mert ez csak megölné a kapcsolatot. :/
2012. szept. 4. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
igazából az hogy megnéz valakit,a te társaságodban,vagy hogy amíg te bent vagy a gyereketekkel a korházba ő meg szexfilmeket néz,nem épp túl..kedves,és figyelmes férfira utal. én ha tehetem kerülöm az ilyeneket,de haragudj.
2012. szept. 4. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen az nagyon rosszul esett,főleg h még tagadta is,hogy ő nem tudja ki nézte..hát mondom ne nézz már hülyének,csak te voltál itthon amíg én 2,5 hetet dekkoltam a kórházba,és ahogy hazajöttem még akkor is olyanokat nézett,pedig attól h nem tudtunk volna lefeküdni,másképp is elintézhettük volna.. de valószínűleg nem voltam vagyok szép látvány.. pedig csak 3 kg maradt rajtam és még szoptatok. Hát nem tudom elég rossz ez nekem -.- :(
2012. szept. 5. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!