Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mért van hogy ezt megértem?
Figyelt kérdés
Teljesen megértem az angolt,és angolul értem meg.Tehát nem kell gondolkodnom azon hogy "fúú akkor "also" akkor mit is jelent magyarul?"
De beszélni nem tudnám még teljesen. Vagyis valamennyire megy,de nem boldogulnék vele.
Ez mitől van?
Hallottam hogy a babáknál is ez van.Először megértik amit mondanak nekik és utána kezdik csak beszélni.Először gügyögni majd beszélni.Ez velem is így lesz majd az angollal kapcsolatban?
http://www.youtube.com/watch?v=RwDVbLVvORU&feature=g-all-u
/roszkateg.tudom bocsánat/
2012. szept. 5. 21:51
11/11 A kérdező kommentje:
Mindenképpen ki szeretnék majd menni Finnországba.Ott ugye mindenki de szó szerint MINDENKI beszél angolul,így könnyen lehet boldogulni.Aztán a finnbe is belerázódnék:) Nagyon szeretem az idegennyelveket.
2012. szept. 5. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!