Lányok ti tényleg annyira szeretitek a mélytorkozást? Mi olyan jó abban nektek mert nekünk pasiknak megértem de nektek.
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 16:13
1/16 anonim válasza:
Én nem szeretem. Sőt, orálisan kielégíteni se szeretem annyira a barátom, mert nagyon fárasztó 40 percig csinálni. Csak azért szeretem, mert tudom, hogy ezzel örömet okozok neki. Én a jobb kapni mint adni önző klubba tartozom:)
2/16 anonim válasza:
Én nem sz*ptam még le senkit és mélytorkozni meg pláne nem.
Ha nem tetszik neki, akkor ennyi volt.
Biztos rohadt fárasztó lehet, én kézzel is kifáradok, nem tudom, ki találta ezt ki.
3/16 anonim válasza:
Ha megvan a technika nincs gond és nem kellemetlen. Miért jó? Mert imádja a párom. Te nem szeretsz örömet okozni a párodnak?:) 26N
6/16 anonim válasza:
szoptam már, de nem mély torokkal. Azt nem is fogom csinálni.. szerintem így is elég kielégítő. A lányok többsége szerintem nem szereti!
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem jó dolog lehet...fúj............. wááá xĐ főleg ha a pasi nem fürdött előtte..
mennyi baci lehet a nemiszervééén:S úristen xĐ
8/16 anonim válasza:
hát én néha majd elhányom magam...
9/16 anonim válasza:
ha majd elhányod magad, annyira nem szereted, akkor miért csinálod?
szerintem semmi undorító nincs abban, h orálisan kielégítem a páromat. Azért csinálom, mert örömet okozok neki.
Másképp meg nekünk is jó, ha a pasi viszonozza, pedig ő is mondhatná, h neki meg az undorító h nyaljon.
10/16 anonim válasza:
már boccs de én nem azt mondtam h nem elégitem ki mert h nekem ez nem tetszik!! hanem feleltem a kérdésre...h én speciel nem szeretem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!