Lányok jobban szeretitek a magassarkút mint a többi cipőt?
Figyelt kérdés
Mert engem felizgat ha egy nő magassarkúba van . Ez normális ?2011. ápr. 16. 12:48
2/17 anonim válasza:
Az nőiesebb. Jobban kiemeli a LÁBAT. Normális.
3/17 anonim válasza:
Nekem kényelmesebb is, mint a tök lapos. Abban nem tudok normálisan menni :D
4/17 anonim válasza:
Nomrmális, hogy felizgat.
Én nem szeretem, nagyon kényelmetlen és fáj benne a lábam.
5/17 anonim válasza:
Én kimondottan utálom,ronda is,kényelmetlen is,ráadásul halálra idegesít a kopogása.
6/17 anonim válasza:
Magas vagyok szóval engem zavarna ha ennél is magasabb lennék, de amúgy se vonzanak. Megvagyok anélkül is.
7/17 anonim válasza:
Hát...mondjuk szeretni szeretem csak utána k*rvára fáj a lábam tőle, úgyhogy ha nem buliba megyek vagy ilyesmikre akkor laposban vagyok!
8/17 anonim válasza:
Tény, hogy a lapos cipő kényelmes, de a magas sarkú cipő eszméletlen jó lábakat csinál nekem és jól esik amikor ezt bókok formájában hallom. Szóval ha nem lenne legtöbbször kényelmetlen a magas sarkú és nem fájna a lábam, akkor miztos, hogy sokkal többet hordanám.
9/17 anonim válasza:
De fura, hogy mindenkinek fáj benne a lába. Nekem egyáltalán nem szokott, még az extra magasakban sem. Mondjuk hozzáteszem: nem is hordom őket gyakran, mert semmi értelme, de amikor felveszem, semmi bajom vele.
10/17 anonim válasza:
Amíg a nő izgat fel, addig igen. Ha már csak a magassarkú, akkor van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!